Perinteinen juustofondue n. 4 henk.

1 valkosipulinkynsi 1.5 dl kuivaa valkoviiniä 275 g emmental juustoa 275 gruyére juustoa 1 rkl maissitärkkelysjauhoja (1 rkl kirsikkaviinaa tai […]

Avainsanat:

Suklaafondue n. 4 henk.

200 g tummaa suklaata 2 dl kermaa Dipattavaksi esimerkiksi: mansikoita viinirypäleitä appelsiinia omenaa banaania vaahtokarkkeja Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa, […]

Avainsanat: ,

Blinit

Perinteisesti blinit tarjoillaan smetanan, mädin, sipulihakkeen ja suolakurkun kanssa – mutta blinien kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Avainsanat: , ,

LOHICOCOTTET, OEUFS EN COCOTTE

Oeufs en cocotte on ranskalainen aamiaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti uunissa. Höyryttäminen on puolet nopeampi tapa valmistaa cocotteja ja tuloksena on kuohkea ja mehukas kananmunaruoka.

Avainsanat:

PARSAA, PURJOA JA KANANMUNAVINEGRETTIÄ

Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä kasviksia ja paras tapa kypsentää sitä on hellä, mutta nopea höyrytys. Kananmunavinegretti aateloi pehmeän purjon ja parsan liiton klassikoksi uudella tavalla.

Avainsanat: