Merellinen Paella á la Henri Alén

5 dl pitkäjyväistä riisiä 400 g suikaloitua broileria 200 g katkarapuja 500 g sinisimpukoita kypsennettynä 2 rkl tomaattisosetta 5 tomaattia […]

SAVUSTETTU LOHI

Savustettu, herkullinen lohi valmistuu helposti Muurikka Sähkösavustimella!

Avainsanat:

LOHICOCOTTET, OEUFS EN COCOTTE

Oeufs en cocotte on ranskalainen aamiaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti uunissa. Höyryttäminen on puolet nopeampi tapa valmistaa cocotteja ja tuloksena on kuohkea ja mehukas kananmunaruoka.

Avainsanat:

PARSAA, PURJOA JA KANANMUNAVINEGRETTIÄ

Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä kasviksia ja paras tapa kypsentää sitä on hellä, mutta nopea höyrytys. Kananmunavinegretti aateloi pehmeän purjon ja parsan liiton klassikoksi uudella tavalla.

Avainsanat: