Takaisin resepteihin
Yleiset

Kana-pähkinä wokki

  • 350 g broilerinlihasuikaleita tai kypsää kanaa
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 2 tl curryjauhetta
  • ripaus chilijauhetta
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 500 g varhaiskaalia
  • 1 rasia shiitake- tai herkkusieniä
  • 3 dl kanalientä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 dl cashew-pähkinöitä
  • suolaa
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • 1 rkl kasviöljyä

Kuori ja siivuta porkkanat. Suikaloi sipuli ja varhaiskaali. Leikkaa sienet kahteen osaan.

Lämmitä Muurikka-wokki tai paellapannu kuumaksi ja lisää siihen broilerinsuikaleet, inkivääri, valkosipuli, curryjauhe ja chilijauhe.

Lisää mukaan vihannekset ja paista viisi minuuttia.

Lisää kanaliemi ja pähkinät, hauduta noin 10 minuuttia ja lisää kookosmaito ja korianteria.

Mausta wokki kevyesti suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai nuudeleiden tai riisin kanssa.

Avainsanat:

  • Muurikka Wok 40 cm, teräs

  • Muurikka Wok 50 cm, teräs

  • Muurikka Wok 60 cm, teräs

  • Muurikka Wok jaloilla

  • Muurikka Wok suojapussissa

  • Muurikka paellapannu 40 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 50 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 60 cm, teräs

  • Muurikka paellapannu 70 cm, teräs

  • Muurikka Hiiliteräspaellapannu 45 cm

  • Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.