Kiinnostaako työ laadukkaiden keittiö- ja ulkoruoanlaittotuotebrändien kanssa?

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot kumpuavat tuotemerkkiemme perinteikkäästä historiasta. Arvojamme ovat positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima.

 

Katso avoimet työpaikat

OPA&MUURIKKA lyhyesti

Opa Muurikka Oy sulautui kesäkuussa 2020 osaksi Pisla Oy:tä. Molemmat yritykset ovat Pisla Group -konsernin tytäryhtiöitä. Pisla Oy on osa Pisla-konsernia. Opa Muurikan konttori toimii Mikkelin tehtaan yhteydessä, Pisla Oy pääkonttori sijaitsee Viitasaarella. Pisla Oy on viitasaarelainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo sisustus- ja rakennusalan tuotteita. 

Avoin työhakemus

Jos sinulle ei ole juuri nyt sopivaa tehtävää tarjolla, mutta olet kiinnostunut työskentelemään OPA&MUURIKALLA, voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteseen info(at)pisla.fi. Merkitse osoitekenttään “Avoin työhakemus”. Kerro itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on ja minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Sopivan paikan avauduttua, olemme sinuun yhteydessä. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne ovat ainoastaan OPA&MUURIKKA / Pisla Oy rekrytoinnista vastaavien esimiesten käytössä.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty