Takaisin resepteihin
Yleiset

Flank steak chimichurrin ja padrones-paprikoiden kanssa

4 annosta

  • 600 g kuvepaistia
  • padrones-paprikoita

Maustesekoitus

  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl sinapinsiemeniä
  • ½ tl fenkolinsiemeniä

Chimichurri

  • 1 punainen chili
  • 2 rkl hienonnettua punasipulia
  • tuoretta oreganoa
  • tuoretta timjamia
  • 1 rkl hyvälaatuista balsamiviinietikkaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • sormisuolaa

Bruschetta

  • 4 viipaletta hapanjuurileipää
  • 2 isoa tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä

Voitele leipä oliiviöljyllä ja pane sekin parilalle.

Nosta liha pois, kun pinnassa on kauniit paistoraidat ja liha on sisältä kauniin vaaleanpunaista, eli kun sen sisälämpötila on noin 57 astetta. Padrones-paprikat ovat valmiita, kun niiden pinta on paahtunut melko tummaksi. Ota leipä pois parilapannulta, kun viipaleiden pintaan on paahtunut kauniit raidat.

Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi. Asettele padrones-paprikat ja liha lautaselle. Levitä lihan päälle reilusti chimichurria. Ripottele päälle sormisuolaa.

Levitä bruschetta-seos leiville ja tarjoa lihan ja padrones-paprikoiden kanssa.

 

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty