Takaisin resepteihin
Yleiset

Kanakebab leivän sisässä

Helposti valmistuva ja mukaan otettava piknikruoka on tervetullutta retkellä. Valmistele kotona hienontamalla ja paloittelemalla vihannekset, paloittelemalla kana ja pikkelöimällä punasipuli. Näin ruoka valmistuu nopeasti nälän iskiessä.

Ainekset (4 annosta)

  • 1 grillattu kana
  • 1 siivutettu keltasipuli
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • Fajitasmaustetta

Tarvikkeet

  • 2 tomaattisiivua
  • 1 viipaloitu kurkku
  • Feferonia
  • Vuonankaalia
  • Kebab-kastiketta
  • Itämaista ohutleipää

Pikkelöity punasipuli

  • 0,5 dl etikkaa (12 %)
  • 1 dl sokeria
  • 1,5 dl vettä
  • 1 ohueksi viipaloitu punasipuli

Lämmitä sokeri + nestemäiset ainekset, kunnes sokeri on sulanut. Kaada lämmin liemi punasipulirenkaiden päälle.

 

Vaihe vaiheelta:

Aseta Muurikka pannu tulen päälle.

 

Ruskista sipuli ja broileri öljyssä.

 

Mausta seos fajitamausteella.

 

Kun kanaseos on kuumaa, levitä seos, vihannekset ja kebab-kastike leivälle ja taita.

 

Avainsanat:

Oikeat varusteet

  • Muurikka Pannu 58 cm jaloilla

  • Muurikka sytykkeet

  • Muurikka kylmäreppu

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty