Takaisin resepteihin
Yleiset

Grillattua tankoparsaa, pekonia ja avokadokastiketta

  • 20 vihreää parsaa
  • 10 siivua pekonia
  • vihreää salaattia
  • suola

Kuori parsat ja leikkaa 1 cm kannasta pois.

Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä viisi minuuttia ja jäähdytä kylmän veden alla.

Kuivaa huolellisesti. Leikkaa pekonit puoliksi pituussuunnassa. Kääri pekoni jokaisen parsan ympärille.

Grillaa parsat Kesäkeittiön Sähkögrillissä tai Muurikka Pannulla kunnes pekoni on rapeaa. Tarjoile raikkaan salaatin ja avokadokastikkeen kanssa.

Avokadokastike

  • 1 kypsä avokado
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 4 tippaa tabascoa
  • 1 kuorittu ja hienonnettu
  • valkosipulinkynsi
  • 1 1/2 dl
  • kermaviiliä
  • suolaa ja valkopippuria

Halkaise avokado, poista kivi keskeltä ja lusikoi sisus korkealaitaiseen kulhoon. Lisää muut aineet ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.

Avainsanat: ,

  • Ale!

    Parsakattila 4,0 L

  • Ale!

    Arki Eco Leikkuulauta 27,5×37 cm

  • Ale!

    Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 1200 W

  • Ale!

    Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 900 W

  • Ale!

    Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, harmaa

  • Ale!

    Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, musta

  • Ale!

    Muurikka Pannu 58cm suojapussissa

  • Ale!

    Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Ale!

    Muurikka Parila-/Grillipannu 42 cm

  • Ale!

    Muurikka Lohkopannu

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.