Takaisin resepteihin
Yleiset

Brunssipannu

2 annosta

Valmistuaika: 15 minuuttia

  • ½ nippua parsaa (250 g)
  • 10 kpl pikkutomaatteja (100 g)
  • 1 pkt halloumia (200 g)
  • 1 pkt kanapekonia (120 g)
  • 2 kananmunaa
  • 2 siivua ruokavaliosimukaista leipää
  • muutama rouhaus suolaa
  • muutama rouhaus mustapippuria
  • 2 rkl öljyä paistamiseen

Pese parsoista hiekat ja katko pois varsien puiset alaosat. Puolita halloumi ja leikkaa puolikkaat vielä puoleksi.

Kuumenna öljytty Muurikka Lohkopannu ja pudota lämpötila alle puoleen. Valuta toinen ruokalusikallinen öljyä lohkopannun isommalle puolelle ja nosta kasvikset, halloumisiivut ja leivät paistumaan sille.

Valuta toinen ruokalusikallinen öljyä pannun pienemmälle puolelle, anna öljyn kuumentua hetki ja riko kananmunat sitten paistumaan sille. Käännä kasviksia, halloumisiivuja ja leipiä niin, että saavat väriä tasaisesti molemmilta puolilta. Kun kananmunat ovat paistuneet, kaikki muukin alkaa olla.

Kokoa annokset lautasille pannulla paahdettujen leipien päälle, mausta annos suolalla ja mustapippurilla ja nauti.

 

Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

Avainsanat: ,

  • Muurikka Lohkopannu

  • Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

  • Muurikka paellapannu 50 cm, teräs

  • Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Muurikka Kaasupoltin D-400 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-350 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-500 pitkillä jaloilla

    Muurikka Kaasupoltin D-500 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-400 lyhyet jalat

    Muurikka Kaasupoltin D-400 lyhyillä jaloilla

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.