Takaisin resepteihin
Yleiset

Brunssipannu

Valmista keittiössä paistinpannulla tai ulkona Muurikka Lohkopannulla / muurinpohjapannulla.

2 annosta

Valmistusaika: 15 minuuttia

  • ½ nippua parsaa (250 g)
  • 10 kpl pikkutomaatteja (100 g)
  • 1 pkt halloumia (200 g)
  • 1 pkt kanapekonia (120 g)
  • 2 kananmunaa
  • 2 siivua ruokavaliosi mukaista leipää
  • muutama rouhaus suolaa
  • muutama rouhaus mustapippuria
  • 2 rkl öljyä paistamiseen

Pese parsoista hiekat ja katko pois varsien puiset alaosat. Puolita halloumi ja leikkaa puolikkaat vielä puoleksi.

Kuumenna öljytty paistinpannu tai Muurikka Lohkopannu ja pudota lämpötila alle puoleen. Valuta toinen ruokalusikallinen öljyä lohkopannun isommalle puolelle ja nosta kasvikset, halloumisiivut ja leivät paistumaan sille.

Valuta toinen ruokalusikallinen öljyä pannun pienemmälle puolelle, anna öljyn kuumentua hetki ja riko kananmunat sitten paistumaan sille. Käännä kasviksia, halloumisiivuja ja leipiä niin, että saavat väriä tasaisesti molemmilta puolilta. Kun kananmunat ovat paistuneet, kaikki muukin alkaa olla.

Kokoa annokset lautasille pannulla paahdettujen leipien päälle, mausta annos suolalla ja mustapippurilla ja nauti.

 

Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

Avainsanat: ,

  • Ale!

    Muurikka Lohkopannu

  • Ale!

    Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

  • Ale!

    Muurikka paellapannu 50 cm, teräs

  • Ale!

    Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Ale!

    Muurikka PRO hiiliteräspannu 30 cm

  • Ale!

    Heavy Metal Hiiliteräspannu 24 cm

  • Ale!

    Kivi paistinpannu 28 cm

  • Ale!

    Kenno PRO paistinpannu 28 cm

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.