Muurikan tarina alkoi Muurikka muurinpohjapannusta vuonna 1976. Muurikka on nykyisin yhdessä Opan kanssa ketterä innovoija, joka luo uusia tuotteita suomalaisten iloksi. Ruoanlaitto Muurikalla on aina ollut enemmän kuin ruokailu – se on yhteinen kokemus.

Tavoitteena elämyksiä

Me Muurikalla olemme jo vuosikymmenien ajan tehneet työtä suomalaisen ulkoruoanlaiton puolesta. Haluamme, että ihmiset kokoontuvat yhteen, nauttimaan ruoan tekemisestä yhdessä. Ruoanlaitto Muurikalla on aina ollut enemmän kuin ruokailu – se on yhteinen kokemus. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa yhteisiä mieleenpainuvia hetkiä.

 

Muurikka Pannu on Suomessa legenda, monet makkarat ja letut on siinä suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy laaja kattaus välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Muurikka ja sillä tehtävä ruoka onkin vetänyt tuhannet suomalaiset luontevasti yhteen – viihtymään. Näitä rautaisia, kotimaisia perinteitä jatkamme nykyisinkin koko laajassa vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyssä tuoteperheessämme.

Pannujen klassikko

Muurikasta on muodostunut ulkoilmapannun yleisnimi. Se ainoa oikea Muurikka Pannu kehitettiin Muurikan perustajien toimesta 1970-luvulla. Tarina sai alkunsa, kun syntyi ajatus muuripadan halkaisemisesta käyttöalueen laajentamiseksi paistamiseen.

Tästä ideaa kehiteltiin ja terässäiliöiden tarkastusluukuista tehtiin ensimmäiset Muurikat. Kokonaan uusi sana ja tulevaisuuden legenda, muurinpohjapannu eli Muurikka Pannu oli syntynyt. Muurikka-muurinpohjapannut valmistetaan edelleen Suomessa, nyttemmin tosin teollisesti, ja erikokoisia Muurikoita on myyty satojatuhansia kappaleita.

uutuuksia

Muurikka-tuotteet

Ruoanlaitto Muurikalla on enemmän kuin ruokailu – se on yhteinen kokemus.