Mari haudekattila 5,0/3,4 L, teräs

Tuotenumero 52010350
Vanha tuotenumero TO154.30

Haudekattila on parhaimmillaan puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Sopii kaikille liesityypeille. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Pohjakattila 5 l, haudeosa 3,4 l.

79,90 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Haudekattilassa on kaksi osaa, haudeosa ja kattila. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa, joka on kattilassa kiehuvan veden päällä. Tämä on huoleton tapa valmistaa esim. maitopohjaisia puuroja ja kastikkeita. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Haudekattilassa ruokaa ei tarvitse valvoa ja sekoittaa yhtä huolellisesti kuin tavallisessa kattilassa. Teräskattilaa voi käyttää myös erikseen tavallisena kattilana ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kansi sopii sekä kattilaan että haudeosaan. Haudekattilassa on kolmikerrospohja, se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Reseptejä tuotteelle

 

1 arvio tuotteelle Mari haudekattila 5,0/3,4 L, teräs

  1. Helena Avonius (varmistettu kirjoittaja)

    Olen tyytyväinen haudekattilaan, sen helppouteen. Olen ostanut kattiloita myös lahjaksi tyttärieni perheille. Haudekattila helpottaa pienten lasten äitejä.
    Kaunis muotoilu kattilossa.

Lisää arvio

Kattila 5 L
Haudeosa 3,4 L
Suuaukon halkaisija 23,5 cm
Pohjan halkaisija 20 cm
Materiaali ruostumaton 18/10 teräs

Rahtipaino: 1.853 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 2 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 3 kpl