Takaisin resepteihin
Yleiset

Etanapannut

2 annosta:

Valmistusaika: 30 minuuttia

 

Tarvitset: 2 etanapannua

  • 1 prk säilyke-etanoita
  • 2 rkl oliiviöljyä tai voita
  • ½ pkt Aura-juustoa murennettuna
  • 3 kynttä valkosipulia murskattuna
  • ½ nippua tuoretta persiljaa silputtuna

2 viipaletta vaaleaa leipää (ketoa tai tavallista) tarjoiluun

Avaa etanapurkki ja valuta neste pois. Jaa etanat etanapannujen koloihin.

Tee kuorrute: Silppua persiljatupsut. Murenna Aura-juusto pieneen kulhoon ja mittaa mukaan öljy tai voi. Sekoita joukkoon persiljasilppu ja murskaa valkosipuli. Lusikoi tasaiseksi sekoitettu massa etanoiden päälle pannun koloihin.

Paista etanapannuja sähkösavustimessa ilman puruja 15-20 minuuttia niin, että pannujen pinta saa hieman väriä. Nosta kuumat etanapannut lautasten päälle. Tarjoile vaaleiden leipäviipaleiden ja pienten haarukoiden kanssa.

 

Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

 

Avainsanat: ,