Takaisin resepteihin
Yleiset

Letut kermavaahdon ja marjojen kanssa

4 annosta

  • 2 munaa
  • 4 dl vehnäjauhoa
  • 8 dl maitoa
  • voisulaa

Täyte

  • 2 dl kermavaahtoa
  • mustikoita
  • vadelmia
  • tomusokeria
  • sitruunamelissaa

Vatkaa sisätiloissa munat, vehnäjauhot ja puolet maidosta. Kun taikina on tasaista, lisää loput maidosta ja suolasta. Kaada termospulloon tai pulloon ja ota se mukaan ulos.

Sytytä kaasupoltin ja sivele Monitoimipannun pinta nestemäisellä voilla. Kaada jokaiseen muottiin ohut kerros taikinaa. Käännä letut ympäri, kun alapuoli on kullanruskea. Letut ovat kypsiä, kun molemmat puolet ovat kullanruskeita.

Tarjoa letut kerman, marjojen, tomusokerin ja sitruunamelissan kanssa.

 

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty