Perunapannukakut halloumin, mädin ja kampasimpukoiden kanssa
4 annosta
- 5 kiinteää perunaa
- 200 g halloumia
Täyte
- 1 kypsä avokado viipaloituna
- 2 dl crème fraîchea
- 4 kampasimpukkaa
- 25 g muikunmätiä
- 1 punasipuli hienonnettuna
- suolaa
- mustapippuria
- voita
Kuori perunat. Raasta perunat ja halloumi kulhoon ja sekoita hyvin. Purista ylimääräinen neste pois esim. pyyhkeen läpi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita Muurikka Pannu tulelle ja anna sen lämmetä keskilämpöiseksi. Voitele paistomuotit voilla.
Jaa taikinaseos paistomuotteihin ja anna paistua kullanruskeiksi. Käännä ja paista myös toinen puoli. Paista kampasimpukoita paistomuottien välisillä pinnoilla noin 1 minuutti per puoli. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Tarjoile, kun perunapannukakut ovat paistuneet kullanruskeiksi molemmin puolin. Asettele perunapannukakkujen päälle viipaloitua avokadoa, crème fraîchea, punasipulia, mätiä ja yksi kampasimpukka.