Takaisin resepteihin
Yleiset

Perjantaitacot, Muurikka style

Nauti perjantai-illasta terassilla tai vaikka metsässä. Tässä olemme käyttäneet kaasupolttimella varustettua pannusettiä, mutta ruoka sopii yhtä hyvin myös avotulella grillattavaksi. Tarjoile suoraan Muurikka pannulta.

Ainekset (4 annosta)

  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 30 g voita
  • Tacomaustetta

Tarvikkeet

  • 10 pilkottua pikkutomaattia
  • 1 ohueksi viipaloitu
  • punasipuli
  • 1 kurkku tikkuina
  • 150 g juustoraastetta
  • 2 dl kermaviiliä
  • Tortillalastuja
  • Tortillaleipiä

Vaihe vaiheelta

Ruskista naudanjauheliha voissa.

 

Lisää tomaattimurska ja tacomauste.

 

Leikkaa vihannekset ohjeen mukaan ja ripottele sipulit, tomaatit ja juusto jauhelihan päälle. Tarjoile tacopannun lisukkeena kurkkua, kermaviiliä, perunalastuja ja leipää
ja anna jokaisen koota oma taconsa.

 

Avainsanat:

Oikeat varusteet

  • Ale!

    Muurikka PRO Steel 58 setti

  • Muurikka leikkuulauta

  • Ale!

    Muurikka lämpöalusta

  • Muurikka paistolasta 34 cm, jousiteräs

  • Muurikka PRO Damascus vihannesveitsi

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.