Takaisin resepteihin
Yleiset

Banoffee grillissä

6 annosta

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

  • 6 banaania
  • 2 dl kermaa vaahdotettuna
  • 1 rkl stevia sweet crystalia (tai 2 rkl sokeria)
  • 1 dl kinuskikastiketta
  • 12 kpl Digestive-keksejä murennettuna

Vaahdota kerma ja makeuta vaahto stevia sweet crystallilla tai tuplamäärällä tavallista sokeria.

Kuumenna öljytty Muurikka parilapannu ja nosta banaanit paistumaan sille. Paista banaanit molemmin puolin mustiksi, yhteensä n. 5 minuuttia niin, että ne pehmenevät.

Viillä veitsellä paistetun banaanin kuori pitkältä sivultaan ja taita viillon reunat auki. Aseta banaani lautaselle ja kruunaa annos isolla lusikallisella kermavaahtoa, lusikallisella kinuskikastiketta ja kahdella annoksen päälle käsin murennetulla keksillä.

Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

Avainsanat: ,

  • Muurikka Parila-/Grillipannu 42 cm

  • Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 58cm suojapussissa

  • Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

  • Muurikka Kaasupoltin D-400 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-350 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-500 pitkillä jaloilla

    Muurikka Kaasupoltin D-500 pitkillä jaloilla

  • Muurikka Kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.