Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua Opa Muurikan verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Asiakaspalautukset

Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Palautusta tehdessä, ota ensin yhteys asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@pisla.fi. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Liitä mukaan tilauksen mukana tullut lähete, ja merkitse lähetteeseen palauttamasi tuotteet, palautuksen syy sekä tilinumerosi. Rahat palautetaan tilillesi n. viikon kuluessa.

Asiakaspalautus toimitetaan siihen Matkahuollon, Postin tai DB Schenkerin toimipisteeseen, josta paketti on noudettu. Palautusosoitekortti tulostetaan sinulle palautuspisteessä.

Matkahuollon sopimusnumero asiakaspalautuksille 9508859
Postin sopimusnumero asiakaspalautuksille 601994

Huomioithan, että emme hyvitä rahana jälleenmyyjiltämme ostettuja tuotteita. Mikäli haluat palauttaa jälleenmyyjäliikkeestä ostamasi tuotteen, ota yhteyttä suoraan liikkeeseen.

Opa Muurikka maksaa asiakaspalautusten toimituskulut. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 1-3 viikkoa.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen keräilyvirheenä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@pisla.fi tai puh. 0207 229 850.

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty