Takaisin resepteihin
Yleiset

Nachopannu

4 annosta

  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 2 dl esikeitettyjä mustia papuja
  • 1 pussi suolattuja nacholastuja
  • 200 g juustoraastetta
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 1 pussi valmista tacomaustetta tai omatekoista tacomaustetta: 1 tl nacho-chilipippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl suolaa

Pico de gallo

  • 2 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 limetin mehu
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 vihreä chili
  • 1 punainen chili
  • korianteria maun mukaan
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

Lisukkeeksi:

  • 2 kypsää avokadoa kuutioina
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 lime viipaleina

Tee itse tacomaustesekoitus sekoittamalla yhteen nacho-chilijauhetta, paprikajauhetta, juustokuminaa, sipulijauhetta ja suolaa.

Hienonna tomaatti, chili, valkosipuli ja punasipuli. Purista päälle limen mehua maun mukaan. Lisää korianteria, sormisuolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä. Sekoita hyvin ja anna salsan vetäytyä sillä välin, kun paistat jauhelihaseoksen.

Laita Muurikka Pannu tulelle ja kaada pannuun rypsiöljyä. Ruskista jauheliha ja sekoita sitten mukaan pavut ja tacomauste. Siirrä seosta reunoille päin ja levitä pannun keskelle kerros nacholastuja. Tee pannulle kerroksia nacholastuista, jauhelihaseoksesta ja juustosta. Sammuta kaasu ja laita kansi päälle, jotta juusto sulaa jälkilämmössä.

Tarjoile avokadon, punasipulin, limetinviipaleiden ja Pico de gallon kanssa.

 

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty