Takaisin resepteihin
Yleiset

Sitrusmarinoidut valkoiset parsat

  • 1 pnt valkoista parsaa
  • 2 l vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 appelsiinia
  • 1 sitruuna
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 1 dl oliiviöljyä

Laita vesi kiehumaan kattilaan. Kuori parsat, poista kannat ja puolita. Mausta vesi suolalla, sokerilla ja valkosipulilla. Keitä parsoja 8-10 minuuttia. Raasta sitrusten kuori ja purista sitruuna ja appelsiini mehuksi. Lisää joukkoon sinappi ja poraa oliiviöljy joukkoon sauvasekoittimella. Leikkaa yhdestä appelsiinista kuoret pois ja leikkaa liha talteen. Pilko kastikkeen joukkoon. Valuta vesi pois kattilasta ja marinoi parsat sitruskastikkeella. Anna jäähtyä kannenalla ja tarjoile. Parsat voivat hyvin marinoitua ainakin päivän.

Avainsanat:

  • OPA x Huono Äiti kattila kaatokannella 5,0 l

  • Opa x Huono Äiti paistinpannu 28 cm

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty