Lohicocottet, oeufs en cocotte

Oeufs en cocotte on ranskalainen aamiaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti uunissa. Höyryttäminen on puolet nopeampi tapa valmistaa cocotteja ja tuloksena on kuohkea ja mehukas kananmunaruoka.

Avainsanat:

Parsaa, purjoa ja kananmunavinegrettiä

Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä kasviksia ja paras tapa kypsentää sitä on hellä, mutta nopea höyrytys. Kananmunavinegretti aateloi pehmeän purjon ja parsan liiton klassikoksi uudella tavalla.

Avainsanat:

  • Mari höyrykattila 1,5 L

  • Mari höyrykattila 3,0 L

  • Mari höyrykattila 5,0 L

  • Mari höyrykasari 1,5 L

  • Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W

  • Muurikka Sähkösavustin PRO 1200 W

  • Ale!

    Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W Black Edition

  • Savustuslastu Viski 360 g

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.