Savustettu karitsan paahtopaisti ja hunajapaahdetut uunijuurekset
Murea karitsanpaahtopaisti tarjoillaan hunajapaahdettujen kasvisten kera.
Murea karitsanpaahtopaisti tarjoillaan hunajapaahdettujen kasvisten kera.
Kana-vihannesvartaat kypsyy nopeasti savustimessa.
Tarjoile wingsit maukkaan savumajoneesin kanssa.
Ruokaisa katkarapukeitto.
Savuisa palsternakkakeitto sopii hyvin alkuruoaksi.
Helpot savumuikut sitruunavinaigretella.
Savustettu leipäjuusto on nopea ja herkullinen jälkiruoka. Tarjoile marinoitujen marjojen kera.
Teriyaki-härkäwokki ja seesamilla maustetut vihannesnuudelit syntyy helposti sekä Muurikka Wokki- että Paellapannussa!
Oeufs en cocotte on ranskalainen aamiaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti uunissa. Höyryttäminen on puolet nopeampi tapa valmistaa cocotteja ja tuloksena on kuohkea ja mehukas kananmunaruoka.
Ruokaisat täytetyt paprikat valmistuu näppärästi höyryttämällä.
Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä kasviksia ja paras tapa kypsentää sitä on hellä, mutta nopea höyrytys. Kananmunavinegretti aateloi pehmeän purjon ja parsan liiton klassikoksi uudella tavalla.
Tämä kevyt lounas valmistuu hetkessä ja on gluteeniton sekä maidoton, joten se sopii mainiosti myös vegaanille. Höyryttäminen säilyttää parhaiten parsakaalin ja lehtikaalin hivenaineita ja pehmentää pikantin savutofun suussa sulavaksi.