Perinteinen juustofondue n. 4 henk.

1 valkosipulinkynsi 1.5 dl kuivaa valkoviiniä 275 g emmental juustoa 275 gruyére juustoa 1 rkl maissitärkkelysjauhoja (1 rkl kirsikkaviinaa tai […]

Avainsanat:

Suklaafondue n. 4 henk.

200 g tummaa suklaata 2 dl kermaa Dipattavaksi esimerkiksi: mansikoita viinirypäleitä appelsiinia omenaa banaania vaahtokarkkeja Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa, […]

Avainsanat: ,

Blinit

Perinteisesti blinit tarjoillaan smetanan, mädin, sipulihakkeen ja suolakurkun kanssa – mutta blinien kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Avainsanat: , ,

Lohicocottet, oeufs en cocotte

Oeufs en cocotte on ranskalainen aamiaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti uunissa. Höyryttäminen on puolet nopeampi tapa valmistaa cocotteja ja tuloksena on kuohkea ja mehukas kananmunaruoka.

Avainsanat:

Parsaa, purjoa ja kananmunavinegrettiä

Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä kasviksia ja paras tapa kypsentää sitä on hellä, mutta nopea höyrytys. Kananmunavinegretti aateloi pehmeän purjon ja parsan liiton klassikoksi uudella tavalla.

Avainsanat:

  • Mari höyrykattila 1,5 L

  • Mari höyrykattila 3,0 L

  • Mari höyrykattila 5,0 L

  • Mari höyrykasari 1,5 L

  • Muurikka pannu 38 cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 48 cm jaloilla

  • Muurikka Pannu 58 cm jaloilla

  • Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 58cm suojapussissa

  • Muurikka Pannu 78 cm

  • Muurikka Monitoimipannu 41,5 cm

  • Muurikka paistospray 250 ml

  • Muurikka paistolasta 42 cm

  • Muurikka paistolasta 48 cm

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskori on tyhjä.