Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W

Tuotenumero TO6824

Aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin lämmönsäädöllä, lämpömittarilla ja tuuletusventtiilillä. Heti käyttövalmis, Suomessa suunniteltu, valmistettu ja  tarkastettu! Helppokäyttöinen lämpötilasäädettävä sähkösavustin, lämmönsäätö välillä 75-230 °C.

 

 

199,00 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin nyt entistäkin monikäyttöisempänä PRO-versiona! Laite toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja pihauunina, ympäri vuoden. Portaattoman lämmönsäädön ansiosta laitteen lämpötilan säätäminen sopivaksi onnistuu kätevästi erilaisten ruokien valmistusta varten. Lämmönsäätö välillä 75-230 °C. Laitteella voit valmistaa kalaa, lihaa, kasviksia, äyriäisiä… vain mielikuvitus on rajana.

Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa. Savustimen takaosassa olevan tuuletusventtiilin kautta ylimääräinen kosteus pääsee ulos laitteesta ja rasvapeltiin kiinnittyvä kahva auttaa herkkujen ottamista savustimesta. Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Muurikka Sähkösavustimessa on ritilän ja rasvapellin alle kiinnittyvä kahva, joka helpottaa herkkujen ottamista Sähkösavustimesta.

 • Helppokäyttöinen
 • Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu
 • Yksi savustustaso
 • Ritilän mitat 24 x 42 cm
 • Yksi puru- ja rasvapelti
 • Portaaton lämmönsäätö 75-230 °C
 • Lämpömittarin avulla voi seurata laitteen sisälämpötilaa
 • Tuuletusventtiili poistaa ylimääräistä savua ja kosteutta
 • Teho 1100 W
 • Liitäntäjohto 2 metriä
 • Ruostumatonta terästä
 • Rungon halkaisija: 25 cm
 • Rungon pituus 50 cm
 • Mukana reseptivihko, joka sisältää 10 reseptiä PRO-savustimelle
 • Mukana suojahuppu ja pieni pussi savustuspuruja
 • Ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä/pihauunina

Lämmönsäätö:
1-asento = 75-110 °C
2-asento = 150-185 °C
3-asento = 190-230 °C

Tänä vuonna me Muurikalla juhlimme 20- vuotiasta, klassisen sähkösavustimen historiaa. Menneissä vuosissa näkyvät Muurikan pitkät perinteet, mutta myös palava halu uudenkehittämiseen. Olemme ansainneet Design from Finland ja Avainlippu -merkit sähkösavustimille viestimään suomalaisesta, ainutlaatuisesta muotoilun alkuperästä ja suomalaisesta työstä.

Aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin sai alkunsa Mikkelissä jo vuonna 1998, kun mietittiin miten savustaminen onnistuisi myös kaupungin kotipihoilla, jos avotulen tekoon ei ole mahdollisuutta. Ensimmäinen, aito ja alkuperäinen putkimallinen sähkösavustin tuotiin markkinoille vuonna 1999. Pian sen jälkeen savustimesta muodostuikin kansalaisten keskuudessa hittituote ja se on jatkanut voittokulkuaan vuosi vuodelta.

Tuotesuunnittelumme yksi tärkeimmistä lähtökohdista on asiakkailta saatu palaute ja kehitysideat. Kehitämme tuotteistamme entistä parempia, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Myös sähkösavustinta on kehitetty vuosien varrella –juhlavuoden kunniaksi tuomme markkinoille kahdella savustustasolla varustetun, lämpösäädettävän Muurikka Sähkösavustin PRO 1200 W. PRO-mallin kehittämisen juuret ovat lähtöisinasiakkailtamme, kun perinteisen sähkösavustimen rinnalle toivottiin lämmönsäätöominaisuudella varustettua versiota.

Reseptejä tuotteelle

Katso kaikki reseptit Sähkösavustin PRO:lle

Puolikas savustettu jyväbroileri sitruunatimjamilla ja salvialla maustettuna à la Henri Alén

1 arvio tuotteelle Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W

 1. minna.pellikainen

  Täydellinen omakotitalossa oman kalan savustukseen.

Lisää arvio

Pakkaus sisältää savustusohjeet, pienen pussillisen savustuspuruja, reseptivihkon ja suojahupun.
Osat: 1 ritilä, purupelti, rasvapelti
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230V 50Hz
Liitäntäjohto: 2 m
Sähköteho: 1100 W
Materiaali: ruostumaton teräs
Koko: halkaisija 25 cm / pituus 50 cm

Rahtipaino: 7.218 kg

Muurikka Sähkösavustin PRO 1100w (PDF)

Matalassa lämpötilassa savustaminen (90 – 110 °C)

Jos halutaan, että laitteen lämpötila ei nouse paljoa 100 °C yläpuolelle tai jää jopa alle 100 °C, kannattaa laite kuumentaa aluksi 3-teholla haluttuun lämpötilaan jolloin savua muodostuu laitteeseen. Halutun lämpötilan saavuttamisen jälkeen ylläpitää lämpöä 1-teholla. Savua ei juurikaan muodostu laitteen ollessa 1-teholla.

Keskilämmöllä savustaminen (150 – 180 °C)

Nosta ensin laitteen lämpötila 3-teholla haluttuun lämpötilaan, jonka jälkeen ylläpidä lämpötilaa kääntämällä teho 2-asentoon. Seuraa laitteen lämpömittarista lämpötilan kehittymistä ja säädä tehoa tarvittaessa joko pienemmäksi tai suuremmaksi.

Kuumasavustaminen (190 – 230 °C)

Kuumasavustettaessa laitteen tehoa ei juurikaan tarvitse säätää, vaan voit antaa laitteen olla koko savustamisen ajan 3-säädöllä. Kuumasavustaessa voit seurata kellosta, milloin ruoka on kypsää. Viitteelliset kuumasavustusajat löydät tämän ohjeen lopusta.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 5 kpl
Vantaa Jumbo 4 kpl
Heinola 3 kpl
Mikkeli 4 kpl

Saatat myös pitää...