Takaisin resepteihin
Uncategorized @fi

TÄYTETYT PAPRIKAT JA KESÄKURPITSAT SAVUSTIMESSA

Resepti on toteutettu Muurikka Sähkösavustin PRO:lla.

• 2 kpl paprikaa
• 1 kpl kesäkurpitsa
• 150 g pekonia
• 3 kpl kevätsipulia naatteineen
• 300 g kantarelleja tai muita sieniä
• 100 g sulatejuustoa
• mozzarellaraastetta pinnalle
• mustapippuria
• suolaa

Pilko pekoni, sipuli ja sienet pieneksi. Ruskista pekonit ensin pannulla. Nosta pekonit pois ja kuullota sipuli sekä sienet pekonista jäljelle jääneessä rasvassa. Sekoita pekonit ja sulatejuusto sipuleihin ja sieniin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna vielä sen verran, että sulatejuusto sulaa ja massa on tasaista.
Leikkaa kesäkurpitsa halki ja kaiverra sisus pois. Leikkaa paprikoista yläosa auki ja koverra siemenet pois. Täytä paprikat sekä kesäkurpitsan puolikkaat massalla. Ripottele mozzarellaraastetta kesäkurpitsoiden päälle ja laita paprikoihin kannet paikoilleen. Savusta 3-teholla (n. 200°C) 30min.

Avainsanat: