Takaisin resepteihin
Uncategorized @fi

SAVUSTETUT KANA-VIHANNESVARTAAT

• 500g kanan rintafileitä
• 1 kesäkurpitsa
• 2 paprikaa
• 2 isoa punasipulia

MARINADI:
• 1 limetin mehu
• 1 rkl soijakastiketta
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 tl sriracha-kastiketta
• silputtua korianteria

Pilko rintafileet noin 3 cm x 3 cm paloiksi. Marinoi rintafileepalat soijalla, korianterilla ja sriracha-kastikkeella. Anna marinoitua vähintään tunti kylmässä, tai mieluiten yön yli, jotta maut tiivistyvät.
Paloittele kasvikset samankokoisiksi paloiksi. Sekoita kasvisten sekaan pilkottua valkosipulia, loraus soijakastiketta ja halutessasi suolaa, maun mukaan. Anna vihannesten marinoitua tunnin verran.
Pujota rintafileepaloja ja kasviksia vuorotellen vartaaseen. Savusta vartaita n. 18 minuuttia savustimen 2-teholla (n. 180°C).

Avainsanat: