Takaisin resepteihin
Yleiset

SAVUSTETUT BROILERIN SIIVET JA SAVUMAJONEESI

Resepti on toteutettu Muurikka Sähkösavustin PRO:lla.

1 pkt marinoituja kananpojan siipiä
Savusta siipiä savustimen 3-teholla (200°C) noin 30 min tai kunnes siivet ovat saaneet pintaan väriä ja rapeutta.

SAVUMAJONEESI

• 1 porkkana
• 1 sipuli
• 1/4 juuriselleri
• 5 dl öljyä
• 3 kpl kananmunia
• 1 tl dijonsinappia
• ripaus suolaa

Leikkaa kasvikset isoiksi lohkoiksi. Savusta lohkoja 10 min savustimen 3-teholla (n. 200°C). Laita savustetut kasvikset öljyyn yöksi. Siivilöi öljy seuraavana päivänä, ota öljy talteen. Riko kananmunat korkeaan ja kapeaan astiaan. Lisää joukkoon sinappi. Kaada öljy varovasti astiaan siten, että munien rakenne ei rikkoudu. Paina sauvasekoitin astiaan niin että kananmunat jäävät sen alle. Käynnistä sekoitin ja pidä se käynnissä astian pohjassa. Nosta pikkuhiljaa sauvasekoitinta ylöspäin, jotta kaikki öljy valuu alas ja sekoittuu munaan.

 

Avainsanat: