Muurikka Grilli-/savustuskori 20×30 cm

Tuotenumero 54920080
Vanha tuotenumero 20010-1

11,90 

Grilli-/savustuskori sopii kaikenlaisiin grilleihin ja savustimiin.

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 2-5 päivää.

Kuvaus

Grilli- / savustuskorin tarttumaton non-stick  -pinnoite tekee grillaamisesta ja savustuksesta helppoa! Ruoka ei tartu eikä putoile ritilältä. Myös pienemmät grillattavat valmistuvat vaivattomasti. Sopii kaikenlaisiin grilleihin ja toimii erinomaisesti myös savustimissa. Ekologinen tuote jatkuvaan käyttöön.

Laita valmistettava ruoka koriin ja aseta Grilli-/savustuskori grilliritilälle tai savustimeen. Sekoita ruokaa grillatessa välillä paistinlastalla ja kääntele koria, jotta saat tasaisen lopputuloksen. Valvo ruuan valmistumista ja grillaa hitaasti. Älä käytä teräviä työvälineitä tai nosta koria nurkista. Grilliritilän ja hiilloksen väliin pitää jäädä vähintään 10 cm. Älä grillaa, jos liekkejä on näkyvissä. Hiiligrillauksessa hiilloksen tulee olla harmaa, lämpötila enintään 260°C. Vain käsinpesu.

1 arvio tuotteelle Muurikka Grilli-/savustuskori 20×30 cm

 1. Agneta Eriksson (varmistettu kirjoittaja)

  Den behändiga rökkorgen är mycket användbar i Muurikka elrökugnen. Vi använder den både då vi röker räkor eller lax. Och den är dessutom lätt att rengöra/diska efter användning.

Lisää arvio

Mitat: 20 cm x 32 cm
Materiaali: Non-stick pinnoitettu lasikuitukangas

Rahtipaino: 0.091 kg

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Grilsteri, pyöreä 40 cm

 • Muurikka Halsteri

 • Muurikka Grill/Smoking Basket 22×40 cm

 • Muurikka Grill pocket, non-stick

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty