Muurikka Savustusastia 42 cm

Tuotenumero 54440010
Vanha tuotenumero TO6821

119,00 

Pyöreä savustusastia kaasulle, sähkölle tai avotulelle.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Pyöreä Muurikka Savustusastia on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä
 • Savustusastia sopii käytettäväksi avotulella, sähkögrillissä tai kaasupolttimen päällä
 • Se sopii lisävarusteeksi kaikkiin Muurikka Kesäkeittiöihin
 • Mukana ritilä, rasvapelti, savustuspurut ripotellaan astian pohjalle
 • Astian halkaisija 42 cm, savustusritilän halkaisija 40 cm

Pyöreä Savustusastia sopii hyvin Muurikka Kesäkeittiö Kaasuun sekä Sähköön. Kaasupolttimilla ja Sähkögrillillä saadaan savustusastiaan tasainen ja helposti säädettävä lämpö, jolloin kalojen, lihojen ja vihannesten savustaminen on helppoa. Puinen kädensija helpottaa kannen siirtelyä. Sopii myös avotulelle. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Aseta rasvapelti purujen päälle. Aseta suolistetut kalat ritilälle päälle ja aseta kansi savustusastian päälle. Kalat ovat kypsiä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti. Kalojen suolauksen voi tehdä myös savustuksen jälkeen, jolloin suolavesi ei syövytä sisäosia. Puhdista ja kuivaa savustin ja ritilä aina käytön jälkeen. Tällöin tuote on heti valmis seuraavaa käyttökertaa varten, eikä tippunut suola syövytä savustinta.

Lihan savustus: Liha voidaan kypsentää ensin grillissä tai pannulla ja maustaa savulla lopuksi savustuastiassa. Kypsennyksen voi myös tehdä suoraan savustusastiassa, savustuspurut voi lisätä myös kypsennyksen loppuvaiheessa. Lihaa savustettaessa voit kokeilla myös muita savustus puulaatuja leppälastujen lisäksi, esim. omenapuuta tai tammea.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Savustusastia 42 cm”

Astian halkaisija: 42 cm
Ritilän halkaisija: 40 cm
Materiaali: ruostumaton teräs

 

Rahtipaino: 3.565 kg

Tämä Savustusastia soveltuu käytettäväksi Muurikka Sähkögrillillä, Muurikka Kaasupolttimilla D-300 tai D-400 sekä avotulella.

Sirottele tasaisesti savustuspurua tai -haketta, esim. leppäpurua, Savustusastian pohjalle. Voit myös vuolla lastut itse leppäpuusta. Lisää väriä tai makua saat lisäämällä purujen päälle katajanoksia tai 2-3 sokeripalaa.

Aseta savustuspurujen päälle rasvapelti, sitten ritilä.

Suolista kalat ja lado ne tasaisesti Savustusastiaan asetetulle ritilälle. Kalojen tarttumista ritilään voidaan vähentää voitelemalla ritilä ruokaöljyllä ennen kalojen asettamista. Kalojen suolauksen voi tehdä myös savustamisen jälkeen.

Aseta Savustusastia Kaasupolttimen tai Sähkögrillin päälle tai avotulelle.

Muurikka Sähkögrillin päällä käytettäessä:

Aseta kansi Savustusastian päälle ja nosta Savustusastia Muurikka Sähkögrillin vastusten päälle. Liitä sähköjohdon pistoke maadoitettuun pistorasiaan ja säädä sähkögrillin termostaatti max. lämpötilalle savustamisen ajaksi. Kalat ovat kypsiä, kun selkäruodot irtoavat helposti. Savustamisen jälkeen voit pitää kalat lämpiminä säätämällä termostaatin minimi lämpötilalle (1-asento säätimessä). Käännä käytön jälkeen termostaatin säädin asentoon 0 ja irrota liitäntäjohdon pistoke sähköverkosta.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa savustusastia, rasvapelti ja ritilä seuraavaa käyttökertaa varten. Tippunut suolavesi voi syövyttää ajan myötä ruostumatonta terästä.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 900 W

 • Muurikka Retkisavustin

 • Muurikka Savustusastia pyöreä 32 cm

 • Muurikka Savustuslaatikko

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty