Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, musta

Tuotenumero 54110120
Vanha tuotenumero TO911

499,00 

Kesäkeittiö KAASU MAXI on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle! Kesäkeittiön avulla valmistat kaiken alkuruoista jälkiruokiin. Helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Lisävalinnat:

Tuote

Lisävalinnat

Yhteensä

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Kesäkokkaajan monipuolisin paketti ulkoruoanlaittoon
 • Kesäkeittiövaunussa männystä valmistetut sivutasot, runko mustaksi maalattua terästä
 • Vaunun sivutasot tuovat lisätilaa kokkailuun, sivutasot ovat laskettavissa alas
 • Tehokas kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla, 2 kaasukehää ja tehonsäädintä
 • Uudistettu kiinteä, kaasupolttimen tuulensuoja
 • Kaasupolttimen teho 7,9 kW
 • Aito ja alkuperäinen Muurikka Pannu 58 cm, pannu säilyy mukana tulevassa suojapussissa
 • Mukana Muurikka Kansi 58 cm

Kesäkeittiö KAASU MAXI on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle! Mukana tuleva, monikäyttöinen Muurikka Pannu on ison kokonsa puolesta kätevä. Se lämpenee keskeltä kuumemmaksi kuin reunoilta, siksi sillä voi valmistaa erilaisia raaka-aineita yhtä aikaa. Näin syntyy monipuolinen ateria isommallekkin porukalle! Keskellä paistuu pihvit ja lisukkeet valmistuvat reunoilla, jossa lämpö ei ole yhtä kuuma. Muurikka Pannulla valmistuu kaikenlaiset ruoat: liha-, kala- sekä kasvisruoat ja jälkiruoaksi tietysti muurikkaletut! Muurikka Pannu säilyy kätevästi mukana tulevassa suojapussissa.

Kesäkeittiöön on tarjolla monipuolisesti erilaisia lisävarusteita, joilla voit tehdä Kesäkeittiöstä oman näköisesi ja tarpeisiisi sopivan. Lisävarusteiden avulla savustat, keität, pariloit ja valmistat vaikka paellan tai wokin isommallekin porukalle! Kesäkeittiö on vaivatonta puhdistaa ruoanlaiton jälkeen kiehauttamalla pannulla vettä ja pyyhkimällä ruoantähteet pois. Näin pannu on taas käyttövalmis seuraavan Muurikka  -tuokioon!

Vaunun pyörät helpottavat liikuttelua ja vaunun sivutasot tuovat lisätilaa ruoanlaittoon. Sivutasot ovat laskettavissa alas, jolloin vaunu menee pienempään tilaan. Vaunussa on myös runsaasti säilytystilaa erilaisille varusteille ja tarvikkeille, kuten pannuille ja savustusastialle. Tehokas kahdella kaasukehällä ja säätimellä varustettu kaasupoltin antaa tasaista lämpöä hetkessä. D-350 kaasupolttimessa on uudistettu, kiinteä tuulensuoja. Kaasupolttimessa on kaksi erillistä säädintä ja kaasukehää, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä, jos polttimen päälle haluaa laittaa pienemmän pannun, voidaan tällöin käyttää esimerkiksi vain sisäkehää. Kaasupolttimen päälle löytyy laaja kattaus erilaisia Muurikka pannuja, wok- ja paellapannuja sekä savustusastia. Lisävarusteiden avulla voit täydentää Kesäkeittiöstä juuri sinun tarpeisiin sopivan.

Yhteensopivat lisävarusteet

1 arvio tuotteelle Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, musta

 1. juha.m.harju

  Kasausohjeet on ok, mutta ruuvipaketin sisältö ei vastaa mitä pitäs olla. Hyllyjen kiinnitysruuvit pitäisi olla pidemmät, työläs saada kiinni runkoon.

 2. Sara / Opa Muurikka

  Hei Juha, kiitos arvostelusta! Toivottavasti olet ollut muuten tyytyväinen tuotteeseen. Välitän kommenttisi tuotekehitykseemme. Jos tulee mitään kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme opamuurikka@opamuurikka.fi tai hyödynnä chat -palveluamme.

Lisää arvio

Mitat koottuna: 135 x 68 x 89 cm
Pakkauslaatikon koko: lev. 101 cm, kork. 63 cm ja syvyys 41 cm.

Kesäkeittiövaunu
Väri: musta
Materiaali: mänty ja maalattu teräs

Muurikka Pannu
Halkaisija: 58 cm
Materiaali: kuumavalssattu teräs

Kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla
Teho: 7,9 kW
Kaasu: Nestekaasu
Paine: 30 mbar
Materiaali: emaloitu teräs

Tuote on CE hyväksytty ja täyttää kaasulaitteille erikseen määritetyt standardit.

Rahtipaino: 32.246 kg

Muurikka Kaasupolttimet D-350 D-400 D-500 käyttöohje (PDF)

Lämmönlähteen kiinnitys Kesäkeittiövaunuun (PDF)

Huom! Kierteellä olevaa kaasuletkuliitosta ei saa kiristää liikaa. Voi johtaa tiivisteen rikkoutumiseen.

Jos erikseen kiinnitettävää kaasuletkun kiinnitysosaa kiristää liikaa polttimeen kiinnitettäessä, on vaarana, että osan sisällä oleva tiivisterengas luiskahtaa pois paikoiltaan ja liukuu kaasupolttimen venttiiliosan sisälle. Tämä voi aiheuttaa kaasuvuodon kaasuletkun kiinnitysosan ja kaasupolttimen liitoskohdassa. Suosittelemme erillisen kaasuletkun kiinnitysosan kiinnittämistä käsin kiertämällä edellä mainitun välttämiseksi. Käytä saippuavettä tarkastaaksesi, ettei kaasuletku ja liitokset vuoda. Älä käytä tulta testauksessa.

Muurikka Kesäkeittiövaunun kasausohje (PDF)

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Kesäkeittiö KAASU, musta

 • Muurikka Kesäkeittiö KAASU MAXI, harmaa

 • Muurikka Kesäkeittiö KAASU, harmaa

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty