Muurikka Pizzakivi

Tuotenumero 54920600
Vanha tuotenumero TO6922

39,90 

Muurikka Pizzakiven avulla valmistat ravintolatasoista, rapeaa pizzaa kotona. Sopii myös pakastepizzojen paistamiseen.

+
-

Toimitettavissa

(0 tuotearviota)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Pizzakiven avulla rapeaa pizzaa kotioloissa
 • Soveltuu myös leivonnaisten valmistamiseen
 • Sopii uuniin ja useihin grilleihin
 • Hyvä lisävaruste Muurikka Sähkögrilleihin, esim. Kesäkeittiö SÄHKÖÖN
 • Kantokahvat

Muurikka Pizzakiven avulla valmistat ravintolatasoista, rapeaa pizzaa kotona. Sopii myös pakastepizzojen paistamiseen. Pizzan lisäksi se sopii myös esimerkiksi leivän, sämpylöiden, piiraiden ja muiden leivonnaisten paistamiseen. Pizzakivi toimii erityisen hyvin keittiöuunissa tai grillissä. Pyöreässä pizzakivessä on kätevät kantokahvat, joiden avulla kiveä on helppo siirtää. Pizzakiven materiaali on keraamisesti pinnoitettu kordieriitti. Ei suoraan kaasupolttimen päälle, kuumuudenkesto max. 480 °C.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show reviews in all languages (1)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Pizzakivi”

Materiaali: Keraamisesti pinnoitettu kordieriitti
Halkaisija: 33 cm
Paksuus: 1,1 cm
Kuumuudenkesto: 480 °C

Rahtipaino: 1.75 kg

Muurikka Pizzakiven käyttöohje (PDF)

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja säilytä nämä ohjeet. Noudata annettuja ohjeita huolellisesti.

 • Älä säilytä pizzakiveä ulkona. Se halkeaa kylmässä.
 •  Pizzakivi voi rikkoutua kolhaisusta tai putoamisen vuoksi.
 • Älä käytä lohjennutta tai vahingoittunutta kiveä. Rikkoutuneet palaset voivat olla teräviä ja aiheuttaa vahinkoa.

Pizzakiven käyttöönotto ja puhdistaminen

Huuhtele pizzakivi lämpimällä vedellä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Anna sen kuivua täysin. Äkilliset lämpötilan muutokset voivat johtaa kiven halkeamiseen. Pizzakivi ei kestä konepesua.

Kaavi pinttyneet ruoantähteet kiven pinnasta muovisella tai puisella lastalla. Puhdista kivi vedellä, voit käyttää apuna märkää liinaa tai puhdistussientä. Älä kasta kuumaa pizzakiveä viileään tai kylmään veteen, anna kiven jäähtyä ennen kuin huuhtelet sen vedellä. Älä liota pizzakiveä vedessä. Älä käytä puhdistamiseen pesuaineita – pesuaineet saattavat imeytyä materiaaliin ja näin ollen aiheuttaa makuhaittoja seuraavalla käyttökerralla. Pizzakivi tummuu ajan myötä ja voi tahriutua, tämä on normaalia eikä vaikuta valmistettujen ruokien makuun tai pizzakiven suorituskykyyn.

Pizzakiven käyttäminen

Pizzakivi tulee esilämmittää ennen käyttöä. Laita pizzakivi uuniin tai grilliin samalla kun laitat uunin lämpenemään tai sytytät grillin. Anna pizzakiven lämmetä uunissa/grillissä noin 10 minuuttia.

Käytä apuna pizza-/leivinlapiota tai leivinpaperia, johon olet sirottanut vehnä- tai maissijauhoa. Aseta pizza kiven päälle. Paista pizzaa, kunnes juusto on sulanut ja pizzan reuna on rapea. Kun pizza on paistunut, nosta se pizza-/leivinlapion avulla pizzakiveltä kuumuutta kestävälle leikkuulaudalle. Anna pizzakiven jäähtyä uunissa/grillissä ja nosta se vasta sitten varovasti pannunaluselle. Kaavi pinttyneet ruoantähteet kiven pinnasta muovisella tai puisella lastalla. Puhdista kivi vedellä, voit käyttää apuna märkää liinaa tai puhdistussientä.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Pizzalapio

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty