Muurikka Sähkögrilli Classic 2200 W

Tuotenumero 54220020
Vanha tuotenumero TO6820/st

379,00 

Grillauksen iloa paikasta riippumatta, pihalla, terassilla ja parvekkeella! Tehokas sähkögrilli portaattomalla tehonsäädöllä. Grillausvalmis 3 minuutissa ja helppo pitää puhtaana vaihdettavan suoja-astian ansiosta. Tämän grillin vahvuudet ovat hyvä teho ja erikseen saatavat monipuoliset lisävarusteet, kuten erilaiset pannut ja savustusastia!

 

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Helposti liikuteltavalla Muurikka Classic Sähkögrillillä valmistuu niin herkulliset grillivihannekset kuin kauniisti ruskistuneet pihvitkin. Erittäin tehokas sähkögrilli sopii vaativammallekin grillaajalle – se kuumenee nopeasti ja portaattoman tehonsäädön ansiosta se sopii monenlaiseen grillaukseen. Kompaktin kokoinen, tukeva grilli sopii pieneenkin tilaan, kuten parvekkeelle, sivutasot helposti irrotettavissa. Välihyllyä voidaan käyttää säilytystilana esim. mausteille. Tämän grillin vahvuus on ehdottomasti se, että siihen on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita!

 • Grillausvalmis 3 minuutissa
 • Grilliritilä ruostumatonta terästä
 • Tehokas sähkögrilli ruostumattomasta teräksestä
 • Jalat mustaksi maalattua terästä
 • Irrotettavat puiset sivutasot
 • Välihylly mustaksi maalattua terästä
 • Portaaton tehonsäätö
 • Merkkivalo
 • Kansi puukahvalla
 • Vaihdettavia suoja-astioita saatavilla grillin pohjalle, helpottaa grillin puhdistamista (mukana 1 kpl)
 • Saatavana kattava valikoima lisävarusteita

Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta (Muurikkapannu 48 cm, Paellapannu, Parilapannu, Monitoimipannu, Lohkopannu, Grilsteri ja Savustusastia) valmistat herkullisen grilliruoan ohella myös muurinpohjaletut ja pihvit, savustat kalat ja teet maistuvaa paellaruokaa isommallekin porukalle… Puhdistusta helpottaa jämäkästä alumiinifoliosta valmistettu rasvapellin päälle laitettava suoja-astia. Sähkögrillin mukana tulee 1 kpl suoja-astioita.

Grillaus

Grillaa ruoka ritilällä tai paista tuotteet erikseen saatavalla Muurikka pannulla. Lisävarusteena myytävä, puhdistusta helpottava sähkögrillin suoja-astia asetetaan tippupellin päälle vastuksen alle. Suoja-astia on helppo poistaa vastusta nostamalla, kun grilli on jäähtynyt. Vaihda suoja-astia uuteen tarvittaessa. Tätä samaa suoja-astiaa voidaan käyttää myös grillausritilän päällä vuokana grillattaessa. Ilman kantta grillatessa säädä tehonsäädin max. asentoon. Käytä kuitenkin aina kantta, kun haluat nopean ja tasaisen kypsennyksen. Huomioi, että kannen kanssa lämpötila voi suurimmalla teholla nopeasti nousta jopa 500 asteeseen, jos tehonsäädin on jatkuvasti päällä tai säädettynä max. asentoon. Säädä tehonsäätimellä sopiva teho ja lämpötila. Nosta kuumaa kantta varoen, ettei kannen alla oleva kuuma ilma, höyry tai palava rasva polta.

Grillin puhdistus

Puhdista ritilä ja rasvapellille tippunut rasva tarvittaessa aina käytön jälkeen, kun grilli on jäähtynyt. Kun grilli on jäähtynyt, nosta vastusta sähkökotelon vastakkaiselta puolelta kolmiomaisesta tukilangasta sen verran, että voit vetää rasvapellin tai suoja-astian pois grillistä. Sähkövastuksen kotelo on kiinnitetty joustavalla levyllä, joka mahdollistaa vastuksen sähkökotelon vastakkaisen pään noston ilman, että vastus vioittuu.

Rasvapellin ja ritilöiden puhdistuksessa voit käyttää esim. Muurikan Monipuhdistajaa, grilliharjaa ja muita puhdistusaineita, nämä osat voi pestä myös astianpesukoneessa. Puhdistamista helpottaa merkittävästi lisävarusteena myytävä, kertakäyttöinen sähkögrillin suoja-astia, joka tulee rasvapellin päälle ja kerää rasvan sekä putoavan ruoan. Puhdista tarvittaessa myös kansi ja runko-osa ja pujota rasvapelti takaisin vastuksen alle. Pitkäaikaisessa käytössä korkeasta lämpötilasta johtuen grillin ruostumattomasta teräksestä tehdyt pinnat saattavat kellastua tai sinistyä. Tämä kuuluu teräksen ominaisuuksiin eikä vioita grilliä.

Yhteensopivat lisävarusteet

1 arvio tuotteelle Muurikka Sähkögrilli Classic 2200 W

 1. Katri Kekkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Tehokas pieni grilli, paljon mahdollisuuksia lisävarusteille ja rasvankeräysalusta.

Lisää arvio

Mitat: 83 x 100 x 51 cm
Grillausala 40 cm, grillin halkaisija reunasta reunaan 42 cm
Teho: 2200W
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230V 50Hz
Lämpötilan säätö: portaaton tehonsäätö
Liitäntäjohto: 2 m
Materiaali: ruostumaton teräs
Takuu: 2 vuotta

Rahtipaino: 13.204 kg

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, musta

 • Ale!

  Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzapaistosetti 2-osaa

 • Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 900 W

 • Suoja-astia (folio) sähkögrilliin, 5kpl

 • Ale!

  Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, harmaa

 • Ale!

  Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzanpaistosetti 3-osaa

 • Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty