Muurikka Lohkopannu

Tuotenumero 54020040
Vanha tuotenumero 01010185

79,90 

Valurautainen lohkopannu sopii käytettäväksi avotulella, kaasupolttimella tai sähkögrillissä. Sopii hyvin Muurikka Kesäkeittiön lisävarusteeksi.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Muurikka Lohkopannu

 • Laadukas kahteen osaan jaettu pannu, valurautaa
 • Pannun halkaisija 43 cm
 • Lohkopannulla paistuu samaan aikaan ruoat, joiden ei haluta sekoittuvan
 • Hyvät paisto-ominaisuudet, pannu varaa hyvin lämpöä ja pysyy kuumana
 • Sopii kaasu-, sähkö ja avotulikäyttöön
 • Mukana kätevä suojapussi, jossa pannua on helppo kuljettaa ja säilyttää

Muurikka Lohkopannu on jaettu kahteen osaan, jolloin eri raaka-aineet ja maut eivät sekoitu ruokaa laittaessa. Pannulla valmistat muun muassa eri mausteilla viimeistellyt ruoat samanaikaisesti tai esimerkiksi liha-, kasvis- tai kalaruoat erillään. Isommassa osiossa voit valmistaa annoksen pääraaka-aineen ja pienemmässä lisukkeet – makusi mukaan. Monikäyttöinen Muurikka Lohkopannu sopii käytettäväksi avotulella, kaasu-, sähkö ja hiiligrilleillä, kaasupolttimella, sekä Muurikka Kesäkeittiö KAASULLA, KAASU MAXILLA ja SÄHKÖLLÄ. Pannu säilyy tyylikässää suojapussissa.

Reseptejä tuotteelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Lohkopannu”

Materiaali: valurauta
Pannun halkaisija: 43 cm

Rahtipaino: 6.95 kg

Muurikka Pannujen käyttöönotto- ja hoito-ohje (PDF)

Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä, kuumenna pannu kuivaksi ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Pyyhi pannu öljyllä tai levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silava koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella niin, että rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Voit pestä pannun toistamiseen ja tehdä rasvakäsittelyn uudestaan tarpeen mukaan. Voit toistaa rasvauksen ja kuumennuksen kunnes pannu mustuu, mutta tämä ei ole välttämätöntä, käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää. Pese pannu aina pelkällä vedellä, älä käytä tiskiainetta.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka pannu 48 cm suojapussissa

 • Muurikka Parila-/Grillipannu 42 cm

 • Muurikka Monitoimipannu 41,5 cm

 • Muurikka paellapannu 40 cm, teräs

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty