Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

Tuotenumero 54020030
Vanha tuotenumero 01010182

79,90 

Korkeareunainen paellapannu kaasulle, sähkögrilliin tai avotulelle.

+
-

Toimitettavissa

(1 tuotearvio)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Laadukas paellapannu valurautaa
 • Korkeareunaisella pannulla valmistuu paellan lisäksi risotot, pyttipannut, vihannekset sekä muut ruoat jotka vaativat reilun paistoalan
 • Hyvät paisto-ominaisuudet, pannu varaa hyvin lämpöä ja pysyy kuumana
 • Sopii kaasu-, sähkö ja avotulikäyttöön
 • Pannun suuaukon halkaisija 45 cm ja pohjan halkaisija 40 cm
 • Mukana kätevä suojapussi, jossa pannua on helppo kuljettaa ja säilyttää

Valurautaisella Paellapannulla valmistat kätevästi kaikki ruoat, jotka vaativat reilun paistoalan sekä reunat sekoittamista varten, vaikkapa paellat, risotot ja pyttipannut. Tasapohjaisella pannulla paistat helposti myös pihvit ja kalaruoat. Paellapannu sopii Muurikka Kaasupolttimille, Sähkögrilliin sekä avotulelle. Valurauta takaa hyvät paisto-ominaisuudet, pannu kuumenee tasaisesti ja pysyy lämpimänä pitkään. Kestää kovaakin lämpöä ja metallisia ruoanlaittovälineitä. Käsitelty palmurasvalla. Rasvapolta pannu käyttöönotettaessa Muurikka Silavalla tai ruokaöljyllä. Pese aina pelkällä vedellä  ilman tiskiainetta.

Reseptejä tuotteelle

1 arvio tuotteelle Muurikka Paellapannu 45 cm, valurauta

 1. Milla Vuorinen (varmistettu kirjoittaja)

  Valmistettiin tällä pannulla viime viikonloppuna herkullista paellaa! Pannu toimii muutenkin hyvin kaikenlaiseen paistamiseen. Reunat estävät ruoan tai rasvan valumisen pois pannulta. Sähkögrillin kanssa ollaan käytetty mutta haaveissa olisi laittaa kesällä nuotion päälle.

Lisää arvio

Pannun suuaukon halkaisija: 45 cm Pohjan halkaisija: 40 cm Pohjan paksuus: 4 mm Reunan korkeus: 4 cm

Rahtipaino: 5.626 kg

Muurikka Pannujen käyttöönotto- ja hoito-ohje (PDF) Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä, kuumenna pannu kuivaksi ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Pyyhi pannu öljyllä tai levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silava koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella niin, että rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Voit pestä pannun toistamiseen ja tehdä rasvakäsittelyn uudestaan tarpeen mukaan. Voit toistaa rasvauksen ja kuumennuksen kunnes pannu mustuu, mutta tämä ei ole välttämätöntä, käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää. Pese pannu aina pelkällä vedellä, älä käytä tiskiainetta. Katso tarkemmat käyttöohjeet ohessa olevasta PDF ohjeesta.

Saatat myös pitää...

 • Muurikka paellapannu 60 cm, teräs

 • Muurikka paellapannu 50 cm, teräs

 • Muurikka paellapannu 40 cm, teräs

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty