Muurikka monipuhdistaja

Tuotenumero 54920030
Vanha tuotenumero 111340

14,90 

Ekologinen puhdistusaine, joka kiillottaa ja suojaa lähes mitä tahansa!

+
-

Toimitettavissa

(2 tuotearviota)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Muurikka Monipuhdistaja eli puhdistuskivi on väri- ja säilöntäaineeton, ekologinen puhdistusaine, joka puhdistaa, kiillottaa ja suojaa tehokkaasti lähes mitä tahansa, esim. grillit, savustimet, keittiön, kylpyhuoneen, kaakelit, lieden. Myös vaikeat liat ja pinttyneet tahrat lähtevät syövyttämättä ja naarmuttamatta. (Ei sovi Muurikka Pannujen puhdistukseen).

Muurikka Monipuhdistaja puhdistaa grillien ja savustimien lisäksi keittiön, kylpyhuoneen, saunan ja tulisijat. Poistaa pinttyneet tahrat, kalkin, rasvan ja noen. Kiillottaa metallipinnat ja esineet. Jättää likaa ja vettä hylkivän pinnan.

Kodin puhdistuksessa: tiskipöydät ja –altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit/savustimet, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) ja tulisijojen lasiluukut, vesikourut jne.

Hiero kostutettuun sieneen puhdistusainetta ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta ja huuhtele. Uusi käsittely tarvittaessa. Jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan. Monipuhdistajan kanssa voi käyttää erilaisia pesusieniä. Käytön jälkeen jätä purkki auki, kunnes puhdistusaine on kuiva ja sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

Sisältää: alle 5% ionittomia tensidejä ja kiillotusainetta.

Ei sisällä: säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

2 arviota tuotteelle Muurikka monipuhdistaja

 1. Rinde

  Todellinen Monipuhdistaja nimensä mukaan, sopii niin moneen paikkaan! Muita puhdistusaineita ei juurikaan kotona tarvitse. Eikä tarvitse miettiä jääkö myrkkyjä pinnoille, kun on haitta-aineeton.

 2. Merja Jääskeläinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tässä tuotteessa lupaukset pitää ,monille erilaisille pinnoille käytettyä toimii! Nimensä veroinen tuote!
  Merja

Lisää arvio

Paino: 400 g

Rahtipaino: 0.464 kg

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty