79,90 €
Kompakti savustin kaasu- ja hiiligrilleihin, sekä avotulelle.
Toimitettavissa
Toimitusaika 2-5 päivää.
Tuote soveltuu käytettäväksi sekä nuotiolla, että sellaisissa kaasu- tai hiiligrilleissä, joiden ritilälle se mahtuu. Sirottele leppälastut tai purut tasaisesti savustimen pohjalle.
Aseta rasvapelti purujen päälle. Aseta suolistetut kalat ritilälle päälle ja aseta kansi savustusastian päälle. Kalat ovat kypsiä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti. Kalojen suolauksen voi tehdä myös savustuksen jälkeen, jolloin suolavesi ei syövytä sisäosia. Puhdista ja kuivaa savustin ja ritilä aina käytön jälkeen. Tällöin tuote on heti valmis seuraavaa käyttökertaa varten, eikä tippunut suola syövytä savustinta.
Lihan savustus: Liha voidaan kypsentää ensin grillissä tai pannulla ja maustaa savulla lopuksi savustuastiassa. Kypsennyksen voi myös tehdä suoraan savustusastiassa, savustuspurut voi lisätä myös kypsennyksen loppuvaiheessa. Lihaa savustettaessa voit kokeilla myös muita savustus puulaatuja leppälastujen lisäksi, esim. omenapuuta tai tammea.
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Materiaali: ruostumaton teräs
Ritilän halkaisija: 31 cm
Rahtipaino: 2 kg
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.