Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

Tuotenumero 54220010
Vanha tuotenumero TO6820.P

269,00 

Tehokas sähkögrilli kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Suoja-astian avulla grilli on helppo pitää puhtaana.

Lisävalinnat:

Tuote

Lisävalinnat

Yhteensä

+
-

Toimitettavissa

(4 tuotearviota)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).
Tuotetunnus (SKU): 54220010 Osastot: , , Brand: ,

Kuvaus

 • Grillausvalmis 3 minuutissa
 • Grilliritilä ruostumatonta terästä
 • Tehokas sähkögrilli ruostumattomasta teräksestä
 • Portaaton tehonsäätö
 • Merkkivalo
 • Kansi puukahvalla
 • Vaihdettavia suoja-astioita saatavilla grillin pohjalle, helpottaa grillin puhdistamista (mukana 1 kpl)
 • Saatavana kattava valikoima lisävarusteita

Todellinen pihakeittiön monitoimigrilli. Perusgrilliin kuuluu grillausritilä ja kansi. Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta (Muurikka Pannu, Paellapannu, Parilapannu, Grilsteri, Pizzakivi ja Savustusastia) valmistat herkullisen grilliruoan ohella myös muurinpohjaletut ja pihvit, savustat kalat, valmistat pizzaa ja teet maistuvaa paellaruokaa isommallekin porukalle… Puhdistusta helpottaa jämäkästä alumiinifoliosta valmistettu rasvapellin päälle laitettava suoja-astia. Sähkögrillin mukana tulee 1 kpl suoja-astioita. Sähkögrilli voidaan kiinnittää erikseen saatavaan Muurikka Kesäkeittiövaunuun.

Grillaus

Grillaa ruoka ritilällä tai paista tuotteet Muurikka pannulla. Lisävarusteena myytävä, puhdistusta helpottava sähkögrillin suoja-astia asetetaan tippupellin päälle vastuksen alle. Suoja-astia on helppo poistaa vastusta nostamalla, kun grilli on jäähtynyt. Vaihda suoja-astia uuteen tarvittaessa. Tätä samaa suoja-astiaa voidaan käyttää myös grillausritilän päällä vuokana grillattaessa. Grillattaessa rasvaisia tai marinoituja tuotteita voidaan tippupellin päälle asetetulle suoja-astialle kaataa hieman vettä, jolloin tippuva rasva ei jatka palamista. Ilman kantta grillatessa säädä tehonsäädin max. asentoon. Käytä aina kantta kun haluat nopean ja tasaisen kypsennyksen. Huomioi, että kannen kanssa lämpötila voi suurimmalla teholla nopeasti nousta jopa 500 asteeseen, jos tehonsäädin on jatkuvasti päällä tai säädettynä max. asentoon. Säädä tehonsäätimellä sopiva teho ja lämpötila. Nosta kuumaa kantta varoen, ettei kannen alla oleva kuuma ilma, höyry tai palava rasva polta.

Grillin puhdistus

Puhdista ritilä ja tippupellille tippunut rasva tarvittaessa aina käytön jälkeen, kun grilli on jäähtynyt. Kun grilli on jäähtynyt, nosta vastusta sähkökotelon vastakkaiselta puolelta kolmiomaisesta tukilangasta sen verran, että voit vetää rasvapellin pois grillistä. Sähkövastuksen kotelo on kiinnitetty joustavalla levyllä, joka mahdollistaa vastuksen sähkökotelon vastakkaisen pään noston ilman että vastus vioittuu.

Rasvapellin ja ritilöiden puhdistuksessa voit käyttää Muurikan Monipuhdistajaa, grilliharjaa ja puhdistusaineita, nämä osat voi pestä myös astianpesukoneessa. Puhdistamista helpottaa merkittävästi lisävarusteena myytävä, kertakäyttöinen sähkögrillin suoja-astia, joka tulee rasvapellin päälle ja kerää rasvan sekä putoavan ruoan. Puhdista tarvittaessa myös kansi ja runko-osa ja pujota rasvapelti takaisin vastuksen alle. Pitkäaikaisessa käytössä korkeasta lämpötilasta johtuen grillin ruostumattomasta teräksestä tehdyt pinnat saattavat kellastua tai sinistyä. Tämä kuuluu teräksen ominaisuuksiin eikä vioita grilliä.

Yhteensopivat lisävarusteet

4 arviota tuotteelle Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

 1. Olli Posti

  Huomattavasti parempi sähkögrilli kuin halvemmat mallit mitä markkinoilla on. Kuumenee tosi kuumaksi eikä mitään valittamista ole tästä tuotteesta. Itse olen grillaillut tällä parvekkeella eikä ole tarvinnut kuunnella valituksia, koska sähkögrillit on sallittuja meidän taloyhtiössä.

 2. Milla Vuorinen (varmistettu kirjoittaja)

  Ostettiin parvekkeelle ja ollaan oltu tyytyväisiä ostokseen. Kuumenee tosi hyvin, ei voi pitää isoimmalla lämmöllä etenkään kuvun kanssa, joten pärjää hyvin kaasugrillille. Grilli on pieni ja näppärä mutta paistoalaa on kuitenkin paljon.

 3. kari_lep (varmistettu kirjoittaja)

  Ollut joskus sähkögrilli en tykännyt. Nyt minulla on taas Sähkögrilli ja Tykkään. Tämä Grilli on ihan toista maata kuin “kiinalaiset” Suosittelen lämpimästi.

 4. Jukka Keskitalo (varmistettu kirjoittaja)

  Just soppelin kokoinen kerrostalon parvekkeelle , hyvin paistuu ja on hiano .

Lisää arvio

Sähköteho 2200 w
Materiaali: ruostumaton teräs
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230 V 50 Hz
Lämpötilan säätö: termostaatti
Liitäntä johto: 2 m
Grillausala 40 cm, halkaisija reunasta reunaan  42 cm

Rahtipaino: 6.654 kg

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, harmaa

 • Muurikka Kesäkeittiö SÄHKÖ, musta

 • Ale!

  Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzapaistosetti 2-osaa

 • Muurikka Sähkögrilli Classic 2200 W

 • Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 900 W

 • Suoja-astia (folio) sähkögrilliin, 5kpl

 • Ale!

  Muurikka Sähkögrilli 2200W + pizzanpaistosetti 3-osaa

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty