Muurikka Hiiliteräspaella 45 cm

Tuotenumero 01010179

Korkeareunaisella paellapannulla valmistuu kaikki ruoat, jotka vaativat reilumpaa paistoalaa ja korkeampaa reunaa sekoittamista varten, kuten paellat, risotot ja pyttipannut.

29,90 

+
-

Tilapäisesti loppu, toimitettavissa vk 18 alkaen.

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Paellapannu soveltuu käytettäväksi kaasulla, sähköllä ja avotulella. Materiaali on hiiliterästä. Koska pannu ei ole ruostumaton, eikä siinä ole tarttumista estävää pintakäsittelyä, on tärkeää noudattaa käyttöönotto- ja huolto-ohjeita huolellisesti. Oikeanlainen käsittely parantaa pannun paisto-ominaisuuksia sekä suojaa sitä ruostumiselta.

2 arviota tuotteelle Muurikka Hiiliteräspaella 45 cm

  1. tuija.anita

    Pannu on hyväksi havaittu, käytössä grillikodan tulella. Mahtuu tekemään isonkin annoksen ruokaa.

  2. minna.pellikainen

    Ihan loistava. Käytössä asuntovaunulla ruuanlaitossa kaasupolttimen kanssa ulkona. Saa isonkin määrän ruokaa tehtyä.

Lisää arvio

Halkaisija: 45 cm

Rahtipaino: 1.75 kg

Muurikka Teräspannujen käyttöönotto- ja hoito-ohje (PDF)

Käyttöönotto:
Poista väliaikainen ruosteenestokäsittely kiehauttamalla vettä pannussa ja sen jälkeen pese astia vedellä sekä miedolla astianpesuaineella. Älä jätä pannua kuivumaan ulkoilmaan, vaan kuivaa se heti, jottei se pääse ruostumaan. Tämän jälkeen kuumenna pannu välittömästi ja tee rasvapoltto seuraavan ohjeen mukaisesti. Rasvapoltto suojaa pannua ruostumiselta ja parantaa pannun paisto-ominaisuuksia.

Rasvapoltto:
Rasvapoltto on uusittava aina, kun se on vahingoittunut tai pesty pois. Pintaan muodostunut ruskeankirjava poltettu rasvapinta suojaa astiaa ruosteelta sekä parantaa paisto-ominaisuuksia ja onkin normaalia, että pannun pinta tulee kirjavaksi käyttöönoton jälkeen. Käytä rasvapolttoon ruokaöljyä tai suolatonta silavaa, esim. Muurikka Silavaa.

1. Kuumenna pannua keskilämmöllä
2. Levitä rasvaa pannun pintaan tasainen ja ohut kerros, anna vaikuttaa. Pannu savuttaa kevyesti rasvan imeytyessä.
3. Toista kohtaa 2. niin monta kertaa, kunnes pannun pinta on patinoitunut. Odota aina levityksien välissä rasvan imeytymistä. Käytössä pannu patinoituu vielä lisää.
4. Pannu on käyttövalmis, kun pintaan on muodostunut kevyt rasvakerros.

PESU:
Jatkossa pannun puhdistamiseen ei kannata käyttää pesuaineita, koska pesuaineet irrottavat rasvapintaa. Pese kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa mielellään välittömästi käytön jälkeen, näin lika irtoaa parhaiten. Ei tiskikonepesua. Älä jätä pannua likoamaan veteen, koska se ei ole ruostumatonta materiaalia. Kuivaa pannu pesun jälkeen. Jos pannuun on tarttunut ruoantähteitä, ne voi liottaa ja/tai hangata grilliharjalla/lastalla. Säilytä pannu paperiin käärittynä muovipussin sisällä kuivassa ja suojatussa paikassa. Jos pannu on päässyt ruostumaan, hankaa ja pese ruoste pois ja toista rasvapoltto.

Käytön jälkeen:
1. Puhdista grilliharjalla/lastalla mahdollisesti pannun pintaan tarttuneet ruoantähteet.
2. Lisää pannulle vettä ja kiehauta. Veden kiehauttaminen irrottaa tarttuneen lian pannun pinnasta.
3. Kaada vesi pois pannulta ja lisää ohut rasvakerros kuuman pannun pintaan, annan rasvan imeytyä.
4. Jos pinta jää liian rasvaiseksi, voit pyyhkiä ylimääräisen rasvan pois talouspaperilla ennen säilytystä.

TAKUU:
Takuu on voimassa yhden vuoden. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuun piiriin eivät kuulu loppukäyttäjän aiheuttamat vauriot, ruostuminen eikä hoidon tai huollon laiminlyömisestä aiheutuvat viat.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 10 kpl
Vantaa Jumbo 9 kpl
Heinola 5 kpl
Mikkeli 3 kpl

Saatat myös pitää...