79,90 €
Parila-/grillipannulla lihat, kalat ja vihannekset säilyvät mehevimpinä parilalla paistettaessa ja kaupan päälle saat vielä komeat grillliraidat!
Toimitettavissa
Toimitusaika 2-5 päivää.
Valurautaisella parila-/grillipannulla paistat/grillaat ruoat vähemmällä rasvalla ja saat kauniit grillausraidat ruokiin. Valurautainen pannu pitää lämmön tasaisena ja kestää kovaakin käyttöä ja lämpöä. Voit paistaa myös parilapannun tasaisella, parilaraidattomalla kääntöpuolella. Sopii kaasulle, avotulelle ja sähkögrilliin. Helppo puhdistaa.
Rasvapolta pannu käyttöön otettaessa Muurikka Silavalla ja tai ruokaöljyllä.
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Halkaisija: 42 cm
Rahtipaino: 5.288 kg
Muurikka Pannujen käyttöönotto- ja hoito-ohje (PDF)
Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä, kuumenna pannu kuivaksi ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Pyyhi pannu öljyllä tai levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silava koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella niin, että rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Voit pestä pannun toistamiseen ja tehdä rasvakäsittelyn uudestaan tarpeen mukaan. Voit toistaa rasvauksen ja kuumennuksen kunnes pannu mustuu, mutta tämä ei ole välttämätöntä, käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää. Pese pannu aina pelkällä vedellä, älä käytä tiskiainetta.
janne piironen (varmistettu kirjoittaja) –
Loisto tuote