Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, musta

Tuotenumero 54320010
Vanha tuotenumero TO6700

159,00 

Savutonta ruoanlaittoa Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrillillä! AA-paristoilla toimiva pikkugrilli kulkee mukana rannalle, retkelle – grillaa vaikka parvekkeella!

+
-

Toimitettavissa

(5 tuotearviota)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

TM testivoittaja! Lue juttu täältä.

Huom. tuotteella virheellinen pakkausmerkintä: tuotteen mukana ei ole paristoja, ostettava erikseen.

Muurikka Nokkela Savuton Hiiligrilli on ulkokäyttöön soveltuva näppäränkokoinen hiiligrilli, joka on helppo käyttää, puhdistaa ja ottaa mukaan. Sen runko ei kuumene polttavaksi käytön aikana, joten käyttö on turvallista erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Kokonsa puolesta Savuton Hiiligrilli soveltuu hyvin retkeilykäyttöön tai vaikkapa parvekkeelle. Savuton Hiiligrilli toimii neljällä AA-paristolla tai USB-liitännällä, joiden avulla grillin sisälle rakennettu tuuletin antaa ilmaa hiillokselle. Puhalluksen tehoa voi säätää kätevästi käytön aikana ja näin vaikuttaa grillaustulokseen. Paistolevy on pinnoitettu tarttumattomalla non-stick -pinnoitteella ja muut osat ovat ruostumatonta terästä. Osat ovat irrotettavia ja helposti pestäviä. Erikseen ostettavan korokerenkaan avulla tämän grillin päällä voi käyttää myös Muurikkapannua 38 cm. Tuotteen mukana tulee kantokassi.

Yhteensopivat lisävarusteet:

5 arviota tuotteelle Muurikka Nokkela Savuton hiiligrilli, musta

 1. Tuukka Urpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kokeeksi ja tämähän osoittautui mainioksi keksinnöksi. Muutamalla hiilellä tämän voi lämmittää alle 15 minuutissa käyttökuntoon ja hiilillä paistaa kevyesti neljälle hengelle ruoat. Tilaa on vähän, mutta juuri riittävästi. Toimii hyvin ainakin ok-talon parvekkeella. Paistolevyksi olisi hyvä saada jokin ei-pinnoitettu. Vaihtaminen ritilään ei ihan suoraan onnistu, koska tuo levy myös jakaa lämpöä tasaisesti. Tai sitten paistoala pienenee merkittävästi.

 2. Kai Pekarila (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huipputuote.? Pääsin kaverin laitetta kokeilemaan. Omaani vielä postista odotellessa ja grillikesää vartoessa.?

 3. Vesa Kuusio (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin TM testin luettuani ja grilli on yhtä mainio peli mitä testissä sanottiin. USB-portti hyvä lisävaruste joka mahdollistaa kännykän ladattavien lisävirta-akkujen käytön virtalähteen. Paistolevyn lisäksi kaipaisi ritilää lisävarusteena isommille grillattaville. Saavuttamaan grilli toimii mainiosti myös lasitetulla kerrostaloparvekkeella.

 4. Juha Grönlund (varmistettu kirjoittaja)

  TM:n jutun perusteella tilasin grillin. Yllättävän hyvä tuote. Paistolevy on helppo puhdistaa grillauksen jälkeen samoin kuin rasvarinki kunhan muistaa laittaa siihen veden. Todella siisti laite hiiligrilliksi. Aivan eri luokkaa kuin ritilägrillit.

 5. Romi Juutinen

  Ostin tämän mustan Muurikan savuttoman hiiligrillin Helsingin Redin Opa&muurikka liikkeestä viime vuoden huhtikuun viimeisenä päivänä Vappu aattona (30.4.19) Tarkoituksena grillata Vappupäivänä. Olen pitänyt Muurikan hiiligrillistä, sen tarttumaton non-stick pinnoitettu paisto ritilä, kompaktin kokoinen pieni hiilikaukalo, jonka lämpö riittää grillaamaan grilliruokia pienestä porukasta suuremmallekin porukalle ja minun mielestäni hienoin muista markinoilla olevista grilleistä poikeava toiminto on sisälle rakennettu tuuletin joka toimii neljällä AA-paristolla tai USB-liitännällä. Esim varavirtalähteellä. Myöhemmin ostoni jälkeen luettuani Tekniiikan Maailman (TM) lehden grillitestin, se sai viimeistään varmistumaan siitä, että tämä on ainankin suomen paras tämän kokoluokan hiiligrilli. Mukana tullut kätevä kantokasi on hyvä plussa, mitä muilla grillejä valmistavilla merkeillä ei ole.

Lisää arvio

Paistolevyn halkaisija: 32,5 cm
Korkeus: 20,5 cm

Rahtipaino: 5.394 kg

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Savustusastia pyöreä 32 cm

 • Muurikka pannu 38 cm suojapussissa

 • Muurikka Nokkela Sähkögrilli/-savustin 900 W

 • Muurikka korokerengas Savuttomaan hiiligrilliin

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty