Ale!

Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi rimaovella

Tuotenumero 54110410

486,00 

Lisävalinnat:

Tuote

Lisävalinnat

Yhteensä

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).
Tuotetunnus (SKU): 54110410 Osastot: , Brand: ,

Kuvaus

 • Rakenna juuri sinulle sopiva Kesäkeittiökokonaisuus lisävarusteilla ja yhdistelemällä moduuleja
 • Kaappiin voidaan yhdistellä lisää moduuleja tarpeen mukaan
 • Kaapin päälle voidaan asentaa erikseen saatava lämmönlähde, sähkögrilli tai kaasupoltin
 • Kaappiin mahtuu kätevästi kaasupullo, roskakori ja Muurikka pannuja
 • Kaapin runko jämäkkää mustaksi maalattua terästä
 • Kansiosa valmistettu suomalaisesta, ekologisesta lämpökäsitellystä männystä
 • Kansi voidaan halutessaan pintakäsitellä haluamalla sävyllä
 • Vetolaatikossa säilytystilaa esim. paistolastoille, grillipihdeille sekä muille välineille
 • Sivulla aukot kaasuletkua varten
 • Mukana pitkävedin/tanko, johon voidaan ripustaa pyyhe tai muita tarvikkeita
 • Lämpökäsitellystä männystä valmistettu rimaovi
 • Leveys 500 mm, syvyys 600 mm ja korkeus 730 mm
 • Suomessa valmistettu, avainlipputuote

Muurikka Kesäkeittiö Premium moduulien avulla rakennat unelmiesi kesäkeittiön! Eri kokoisia moduuleja (lev. 1000 mm ja 500 mm) yhdistelemällä voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi ja tilaan sopivan kokonaisuuden, jossa kokkailu onnistuu eri lämmönlähteiden avulla. Moduuleissa on vahva rakenne ja tyylikäs viimeistely.

Kaikki Muurikka pannut ja muut lisätarvikkeet ovat yhdistettävissä tähän kokonaisuuteen. Lisäksi Kesäkeittiö Pöytä ja Kaappi tuovat säilytystilaa pihalle tai terassille ja tarvikkeet ovat valmiina omilla paikoillaan odottamassa seuraavaa kokkailuhetkeä. Helppoa, siistiä ja mukavaa!

Erikseen saatavia lisäosia: Pyörien avulla ulkokeittiöstä saadaan helposti liikuteltava.  Lisätilaa kokkailuun saadaan asentamalla teräksinen sivutaso.

Huom. Jos asennat Kesäkeittiö Pöydän tai Kaapin palava-aineista seinää vasten, kaasupoltilta käytettäessa tarvitset erikseen ostettavan lämpösuojalevyn. Kaasupoltinta käytettäessa älä työnnä Kesäkeittiö Pöytää tai Kaappia kiinni seinään vaan jätä seinän ja Kesäkeittiö Pöydän tai Kaapin väliin 10 cm rakoa.

Kesäkeittiöpöytä ja -kaappi soveltuvat mittojensa puolesta kaasupullon säilyttämiseen. Käytön aikana pullo tulee ottaa ulos turvallisuussyistä. Huolehdi, että kaasupullon venttiili on suljettu ennen kuin nostat pullon takaisin säilytykseen Pöydän tai Kaapin sisälle.

Yhteensopivia lisävarusteita:

Leveys: 500 mm
Syvyys: 600 mm
Korkeus: 730 mm (korkeus 810 mm jos moduuliin asennetaan erikseen saatavat pyörät)
Materiaali: teräs ja lämpökäsitelty mänty

Rahtipaino: 29.5 kg

Premium Kesäkeittiökaappi (PDF)

Muurikka Premium kesäkeittiössä käytetty kotimainen PEFC-sertifioitu lämpökäsitelty mänty on kaunis ja ekologinen puumateriaali, joka säilyttää kauniin värisävynsä ja ensiluokkaisen kuntonsa oikein käsiteltynä useita vuosia. Siksi suosittelemme säännöllistä pintakäsittelyä lämpöpuuosille aina, kun tuote sijaitsee säärasitukselle alttiissa olosuhteissa. Säärasituksia ovat mm. auringonvalo, kosteus ja vesi. Kauniin värisävyn säilyttämisen lisäksi, pintakäsittely vähentää puumateriaaleille ominaista ajan myötä tapahtuvaa pinnan halkeilua ns. tikkuuntumista. Jos keittiön puuosat jätetään pintakäsittelemättä, harmaantuu pinta ajastaan kauniisti keloharmaaksi UV-säteiden vaikutuksesta. Keloharmaa värisävy on myös tyylikäs, eikä se suoranaisesti heikennä lämpöpuun lahonkestävyyttä.

Pintakäsittely kannattaa suorittaa hetimmiten Muurikka Premium kesäkeittiön käyttöönoton yhteydessä, jos olemassa oleva ruskea sävy halutaan säilyttää. Suosittelemme käyttämään UV-säteilyä kestävää ekologista ja myrkytöntä pintakäsittelyainetta esim. Osmo-Color EcoGarden. Käsittely on hyvä toistaa säännöllisesti värisävyn säilyttämiseksi, arviolta noin 2 vuoden välein, riippuen paikasta ja olosuhteista, missä tuotetta säilytetään.

Lämpökäsitelty puu voidaan myös käsitellä peittomaalilla, mutta tällöin lämpökäsitellyn puun väri peittyy. Kaikissa tapauksissa muista noudattaa pintakäsittelyaineiden valmistajien ohjeita.

Huomio, että Muurikka Premium kesäkeittiöntasot eivät itsessään ole tarkoitettu leikkuulaudaksi, ja käytössä niihin tulee luontaisesti naarmuja ja kolhuja. Jos haluat käsitellä ruoka-aineita suoraan tason päällä, huomio elintarvikesopivuus pintakäsittelyainetta valitessa. Lämpökäsitelty puu itsessään käsittelemättömänä ei sisällä myrkyllisiä aineita.

Kesäkeittiön säännöllinen puhdistaminen pidentää käyttöikää huomattavasti. Pyyhi Kesäkeittiön pinnat kostealla liinalla käytön jälkeen mahdollisista rasva- ja ruokatahroista sekä säännöllisesti muutenkin esimerkiksi siitepölystä ja muusta ilmassa kulkeutuvasta pölystä. Tarvittaessa pesuveteen voi lisätä pienen tipan yleispuhdistusainetta. Emme suosittele Kesäkeittiön säilyttämistä sateessa ilman suojahuppua. Suosittelemme käyttämään suojahuppua myös katetussa tilassa, jos tuote on käyttämättä pidemmän aikaa sekä talvisäilytyksen aikana.

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi metalliovella

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, rimaovilla

 • Pitkävedin Premium Kesäkeittiöön

 • Muurikka Premium Kesäkeittiön rimaovi

 • Muurikka Premium Kesäkeittiön metalli ovi

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöydän sivutaso

 • Ale!

  Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, perusmalli

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty