Kotakeittiön äärellä kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät.

Suomessa valmistettu, kestävä ja helppohoitoinen avotulisija on arkipäivän luksusta, jonka paikka kodassa, kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kookonnutaan yhteen nauttimaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta.

Tulta ja terästä – jo vuodesta 1993

Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä terästä kunnioitetaan.

Kotakeittiön idea oli luoda kotaan tulisija, jossa voisi valmistaa ruokaa ja joka olisi turvallinen lämmönlähde sekä tunnelman luoja. Ensimmäinen Kotakeittiö tuli markkinoille 1993.

Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla ja hiilillä toimivaksi monitoimi avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ja nauttimaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät.

 

Suomessa valmistettu

Kaikki Kotakeittiö-tulisijat on valmistettu Suomessa, suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö-tulisijojen laadun ja kestävyyden.

Käytämme tulisijojen raaka-aineena kestävää ja paksua terästä, jonka käyttöikä oikein huollettuna on todella pitkä. Lisäksi tulisijat on pinnoitettu polttojauhemaaleilla, jotka kestävät erittäin hyvin kuumia lämpötiloja, lämpötilan vaihtelua sekä erilaisia sääolosuhteita. Kestävän laatumme takeena on huolellinen tuotetestaus, laadukkaat materiaalivalinnat sekä tarkka laadunvarmistus ja kokoonpanotyö.

Kotakeittiön äärellä kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät.

Kotakeittiö-tuotteet