Kotakeittiö paikkamaali

Tuotenumero 43001010
Vanha tuotenumero 43001010

21,90 

Musta Kotakeittiö paikkamaali naarmujen ja kulumien paikkaamiseen.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Pakkauskoko 340 g
 • Painepakkaus
 • Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä

Jos Kotakeittiösi huoltamisesta huolimatta naarmuuntuu tai maali kuluu paikoittain, suosittelemme paikkaamaan kuluneen maalipinnan Kotakeittiö Paikkamaalilla mahdollisimman pian. Puhdista ensin uudelleenmaalattava kohta huolellisesti noesta ja rasvasta, anna kuivua. Jos kulunut kohta on jo ehtinyt ruostua, puhdista ruoste huolellisesti pois ennen maalauskäsittelyä. Käsittele puhdas ja kuivunut kohta Kotakeittiö Paikkamaalilla pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotakeittiö paikkamaali”

Rahtipaino: 0.448 kg

VAROITUS! Erittäin tulenarkaa nestettä ja höyryä. Höyryt voivat syttyä nopeasti. Höyry on haitallista. Aiheuttaa silmä- ja ihoärsytystä. Painepakkaus.
Nettopaino 340 g

EI LASTEN ULOTTUVILLE

KÄYTÄ VAIN HYVIN TUULETETUSSA TILASSA. Stove Bright on laadukas, nopeasti kuivuva kuumankestomaali, jonka käyttökohteita ovat puu-, pelletti- ja kaasuliedet, putket, höyrykattilat, sulatusuunit, läm-pöpatterit, moottorit, pakoputket, imusarjat, pakosarjat, lämmittimet, äänenvaimentimet ja ulkogrillit, joiden käyttölämpötilat ovat enintään 650 °C. Ulkokäyttöön tarkoitettu kuumankestopohjamaali on Stove Bright High Temperature Primer. Maaleja ei saa käyttää posliinipintaisiin keittiöliesiin.

KÄYTTÖOHJEET: Maalattavan pinnan, ympäröivän ilman ja aerosolin lämpötilan on oltava 16 – 32°C. Poista pöly, lika, ruoste ja rasva; poista irtonainen maali raaputtamalla. Hio kiiltävä maali karheaksi hienolla hiekkapaperilla. VAROITUS! Jos raaputat, hiot tai poistat vanhaa maalia maalatulta pinnalta, saattaa va-pautua lyijypölyä. LYIJY ON MYRKYLLISTÄ.
Ravistele purkkia kunnolla vähintään kahden minuutin ajan sen jälkeen, kun sekoituspallo kalisee. Pidä purkkia 30 – 38 cm etäisyydellä maalattavasta pinnasta. Ruiskuta tasaisesti. Kaksi tai kolme ohutta kerrosta antavat paremman pinnan kuin yksi paksu kerros.
HUOM.: Maalista lähtee kaasua ja savua, kun se ei vielä ole täysin kuivaa. Tuuleta avaamalla ikkunoita ja ovia sekä käyttämällä tuulettimia. Vältä savujen ja kaasujen hengittämistä.

Sisältää asetonia, tolueenia ja n-butanolia. Saattaa sisältää myös ksyleeniä, alumiinia, maaöljytisleitä, dikromitrioksidia, 1,2,4-trimetyylibentseeniä, 2-butoksietanolia, etyylibentseeniä, isopropanolia ja kobolttia. Höyry on haitallista. Saattaa vaikuttaa aivoihin tai hermostoon aiheuttaen huimausta, päänsärkyä tai pahoinvointia. Aiheuttaa nenä- ja kurkkuärsytystä. Saattaa olla haitallista, jos pääsee imeytymään ihoon. Tölkkiä tai purkkia ei saa puhkaista eikä polttaa tuhkaksi. Altistaminen lämmölle tai pitkäaikainen altistaminen auringonvalolle saattaa aiheuttaa halkeamisen. Ei saa altistaa lämmölle eikä säilyttää yli 50°C lämpötilassa.

HUOM.: Toistuva ja pitkäaikainen altistuminen liuottimille saattaa aiheuttaa pysyvän aivo- tai hermostovamman. Saattaa vahingoittaa maksaa ja munuaisia. Lisäksi väkevöidyn aineen joutuminen keuhkoihin on haitallista ja saattaa olla hengenvaarallista.
Höyryt voivat syttyä palamaan hyvin nopeasti. Ei saa altistaa lämmölle, kipinöille eikä liekeille. Tupakointi kielletty. Sammuta kaikki liekit ja sytytysliekit ja sulje liedet, lämmittimet, sähkömoottorit ja muut sytytyslähteet käytön ajaksi ja kunnes kaikki höyryt ovat haihtuneet. Tuuleta kunnolla ja estä höyryjen kerääntyminen avaamalla kaikki ikkunat ja ovet.

Käytä tuotetta vain, jos ilmanvaihtoa on riittävästi. Älä hengitä höyryjä tai ruiskutussumua. Varmista raittiin ilman saanti maalauksen, kuivumisen ja kolmen ensimmäisen polton aikana. Jos silmäsi vuotavat vettä, koet päänsärkyä tai huimausta, tai jos ilmantarkkailulaite osoittaa, että höyry-/sumuarvot ylittävät hyväksytyt rajat, käytä sopivaa, NIOSH:in/työsuojeluviraston hyväksymää hengityssuojainta/hengityslaitetta maalauksen aikana ja jälkeen. Tällaisen suojaimen käyttämättä jättäminen voi johtaa pysyvään aivo- ja hermostovam-maan. Suojainta on käytettävä valmistajan käyttöohjeiden mukaisesti. Vältä aineen joutumista silmiin, iholle ja vaatteisiin. Pese huolellisesti käytön jälkeen.
Tyhjää tölkkiä ei saa heittää jätesäiliöön eikä polttouuniin.

ENSIAPU: Jos sinun on vaikea hengittää, käy ulkona hengittämässä raitista ilmaa. Jos vaikeudet jatkuvat, hakeudu välittömästi lääkäriin. Jos ainetta joutuu silmiin tai iholle, huuhtele heti runsaalla vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Hakeudu heti lääkäriin. Jos ainetta joutuu elimistöön, älä yritä oksentaa. Soita lääkärille välittömästi.
KORKEAN LÄMPÖTILAN PEITTEET 80 % * 1,85 MIR

Saatat myös pitää...

 • Kotakeittiö puukahvat perusmalli 3 kpl

 • Kotakeittiö sokkapussi (6 kpl)

 • Kotakeittiö tuhkalaatikko BBQ/Apetivo/Horna

 • Kotakeittiö Vaihtopohja 100 cm, musta

 • Kotakeittiö Tuhkalaatikko 80/100/HD

 • Kotakeittiö Vaihtopohja 80 cm, musta

 • Kotakeittiö Vaihtopohja BBQ/Apetivo/Horna, musta

 • Kotakeittiö Arina 80/100/HD

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty