Kotakeittiö läpivientiputki setti

Tuotenumero 43001000

139,00 

Läpivientiputkisetti sisältää läpiviennin, kanto- ja  sadekauluksen.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Setti sisältää läpivientiputken, kantokauluksen ja sadekauluksen
 • Läpivientiputken halkaisija 36 cm ja korkeus 62 cm
 • Materiaali teräs, maalattu mustaksi

Läpivientiputki soveltuu suoraan vain eristämättömiin ja välikatottomiin rakennuksiin. Mikäli suunnittelet Kotakeittiö tulisijan asentamista lämpöeristettyyn tai välikatolliseen rakennukseen tarvitset mittatilaustyönä valmistettavan paloeristetyn läpiviennin. Paloeristetyn läpiviennin rakentamisessa kannattaa kääntyä paikallisen paloturvallisuusviranomaisen puoleen.

Läpivientiputken tarkoitus on varmistaa kuumenevan, katon läpi vietävän piipun turvallinen etäisyys kattorakenteista. Läpivientiputken sisäpinnalla on ohjurit, jotka ohjaavat kotapiipun kulkemaan läpiviennin keskeltä riittävän kaukana palava-aineisista materiaaleista. Läpivientiputki viedään kattoon tehdyn reiän läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja se jää kantamaan kantokauluksestaan katon harjalle. Piippuosat viedään läpivientiputken läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja kiinnitetään Kotakeittiön savukupuun. Sadekaulus asennetaan läpivientiputken ja piippuputken liitoskohtaan, jotta vesi ei pääse kulkeutumaan läpivientiputken reunoja pitkin rakennuksen sisälle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotakeittiö läpivientiputki setti”

Materiaali: teräs
Väri: musta
Halkaisija: 36 cm
Pituus: 62 cm
Sisältö: Läpivientiputki kanto- ja sadekauluksella

Rahtipaino: 3.8 kg

Piippusettien asennus

Läpivientiputken tarkoitus on varmistaa kuuman, katon läpi vietävän piipun turvallinen etäisyys kattorakenteista. Läpivientiputki viedään kattoon tehdyn reiän läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja se jää kantamaan kantokauluksestaan katon harjalle. Piippuosat viedään läpivientiputken läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja kiinnitetään Kotakeittiön savukupuun.Tarvittava määrä jatkopiippuja määräytyy rakennuksen sisäkorkeuden mukaisesti katosta Kotakeittiön savukupuun mitaten ja rakennuksen ulkopuolella piipun pitää olla vähintään 800mm katon harjan yläpuolella rakennusmääräysten mukaisesti. Veto piipussa on parempi, jos piipun korkeus rakennuksen ulkopuolella ylittää reilusti minimivaatimukset.

Sopivan mittaisia piippuja valitessa on hyvä huomioida, että liitäntäkohta lyhentää piipun kokonaismittaa 40 mm. Suosittelemme, että kaikki piippuputkien väliset liitokset varmistetaan poraavilla peltiruuveilla tai kuumuuden kestävällä liimamassalla. Näin varmistetaan piipun pysyminen paikoillaan myös kovassa tuulessa.Sadekaulus asennetaan piippuun läpivientiputken yläpuolelle. Sadekauluksen tarkoitus on estää sadeveden pääsy piipun ja läpivientiputken välisestä raosta sisälle rakennukseen. Sulkupeltipiipun avulla voit säätää vetoa sekä lämpöä rakennuksen sisällä. Pelti on oltava auki aina kun Kotakeittiössä pidetään tulta. Sulkupellin kiinni ollessa lämpö säilyy paremmin rakennuksen sisällä. Lisäksi sulkupellin avulla voidaan estää esimerkiksi eläinten ja roskan pääsy rakennuksen sisälle katon kautta sinä aikana, kun Kotakeittiö on käyttämättömänä.

Saatat myös pitää...

 • Kotakeittiö sulkupeltipiippu 1 m, musta

 • Kotakeittiö jatkopiippu 0,5 m, musta

 • Kotakeittiö piippusetti 1,5 m, musta

 • Kotakeittiö piippusetti 2 x 1 m, musta

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty