Kotakeittiö Vaihtopohja 80 cm, musta

Tuotenumero 43001171
Vanha tuotenumero 43001171

Vaihtopohja Kotakeittiö 80:lle. Asennus vaatii kulmahiomakoneen. Ei sisällä tuhkalaatikkoa.

149,00 

+
-

Toimitettavissa

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Vaihtopohja asennetaan vanhan pohjan päälle. Asennettaessa uutta pohjaa vanhan pohjan keskeltä leikataan tuhkaluukun kokoinen pala irti ja uusi pohja asennetaan niin, että vaihtopohjan tuhkaluukku menee tehdystä reiästä läpi. Vaihtopohjassa on hahlot paistotasojen väliputkille, joiden mukaan vaihtopohja asettuu vanhan pohjan päälle. Vaihtopohja on asetettu oikein, kun vanhan ja uuden pohjan hitsaussaumat menevät kohdakkain. Vaihtopohjan asennusta varten tarvitset esimerkiksi kulmahiomakoneen, jolla vanhasta pohjasta irrotetaan tarvittava pala.

2 arviota tuotteelle Kotakeittiö Vaihtopohja 80 cm, musta

  1. Teija Haverinen (varmistettu kirjoittaja)

    Kyläyhdistykden ylläpitämä nuotiopaikka, jossa on kotakeittiö sai uuden loistavan ilmeen ja uusia käyttövuosia, kun uusimme pohjan. Kiitos. Olimme valmiit jo purkamaan koko kotakeittiön pois.

  2. Jukka Säisä (varmistettu kirjoittaja)

    2006 hankitun kotakeittiön pohja kului ajan saatossa puhki, mutta rallattaa nyt taas ainakin seuraavat 15 vuotta, kun pelkkä pohja uusittiin muutoin hyvässä kunnossa olevaan keittiöön. Samalla tilauksella uusintaan meni loimulohilaudat ja ritilöiden puukahvat. Toimitus oli nopea ja vaihtokin sujui näppärästi. Hienoa, että varaosia on saatavissa ja käyttöikää keittiölle voi näin jatkaa.

Lisää arvio

Materiaali: teräs
Väri: musta
Mitat: tulipesä Ø n.80 cm

Rahtipaino: 10.78 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 0 kpl
Vantaa Jumbo 0 kpl
Heinola 0 kpl
Mikkeli 0 kpl

Saatat myös pitää...