Ale!

Mari Haudekattila 3 L /2,1 L, non-stick II-laatu

Tuotenumero 5201023T

34,95 

Haudekattila on parhaimmillaan herkästi pohjaan palavien ruokien, esim. puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu vesihauteessa hautumalla lähes itsekseen. Haudeosan tarttumaton nonstick- pinnoite helpottaa astian puhdistamista. Sopii kaikille liesityypeille. Kattila 3 l, haudeosa 2,1 l.

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Pieni erä kakkoslaadun tuotteita on nyt myynnissä alennettuun hintaan. Tuotteessa voi olla pieniä pintavikoja, jotka eivät vaikuta tuotteen käyttöön.

 

 • Haudekattilassa ruoka valmistuu hautumalla haudeosassa kiehuvan veden päällä
 • Ruoka ei pala pohjaan, haudeosa on helppo puhdistaa
 • Teräskattila 3 L
 • Haudeosa non-stick pinnoitteella 2,1 L
 • Teräskattilaa voidaan käyttää erikseen tavallisena kattilana
 • Haudeosaa voidaan käyttää uunivuokana
 • Sopii kaikille liesityypeille
 • Teräskattila on konepestävä

 

Haudekattilassa on kaksi osaa, haudeosa ja kattila. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa, joka on kattilassa kiehuvan veden päällä. Tämä on huoleton tapa valmistaa esim. maitopohjaisa puuroja ja kastikkeita. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Haudeosan tarttumaton nonstick-pinnoite helpottaa astian puhdistamista sellaisistakin ruoka-aineista, jotka tarttuvat yleensä tiukasti kiinni astiaan. Haudekattilassa ruokaa ei tarvitse valvoa ja sekoittaa yhtä huolellisesti kuin tavallisessa kattilassa.

Teräskattilaa voi käyttää myös erikseen tavallisena kattilana ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kansi sopii sekä kattilaan että haudeosaan. Haudekattilassa on kolmikerrospohja, se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi. Pinnoitettu haudeosa on käsinpestävä, teräksinen pohjakattila tiskikonepestävä.

Reseptejä tuotteelle

Kattila: 3,0 L
Haudeosa: 2,1 L
Suuaukon halkaisija: 19,5 cm
Pohjan halkaisija: 16 cm

Rahtipaino: 1.32 kg

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty