Takaisin resepteihin
Yleiset

Saksalainen possupata

(neljälle) 1 h 30 min.

  • 400 g porsaan palapaistia 70 g (½ pkt) pekonia
  • 1 purjo
  • 400 g uusia perunoita
  • 4 valkosipulin kynttä
  • ¼ osa savoijinkaalia tai varhaiskaalia (tai 1/8 osa valkokaalia)
  • 1 laakerin lehti
  • 8 mustapippuria
  • 1 rkl kokojyväsinappia
  • 1 tl suolaa
  • 1 plo (0,33 l) vehnäolutta
  • vettä

Tarjoiluun:

  • ranskankermaa

Suikaloi pekoni ja kaali. Halkaise purjo pituussuunnassa ja pese huolellisesti, leikkaa 1 cm viipaleiksi. Viipaloi myös perunat ja valkosipulin kynnet. Suikaloi kaali.

Laita lihat ja kasvikset kerroksittain haudekattilaan. Lisää olut, mausteet ja sen verran vettä, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Peitä kannella ja hauduta 1,5 h tai kunnes porsaan palapaisti on mureaa.

Tarjoa ranskankerman kera.

Avainsanat:

  • Ale!

    Mari haudekattila 3,0/ 2,1 L, teräs

  • Ale!

    Mari haudekattila 5,0/3,4 L, teräs

  • Mari Haudekattila 3,0 L /2,1 L, non-stick

  • Mari Haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick

  • Mari haudekattila 1,5 L

  • Haudeosa 2,1 L Mari Haudekattilaan 3,0 L, nonstick

  • Haudeosa 3,4 L Mari kattilaan 5,0 L, nonstick

  • Haudeosa 2,1 L Mari Haudekattilaan 3,0 L, teräs

  • Haudeosa 3,4 L Mari kattilaan 5,0 L, teräs

1
    1
    Ostoskori
    Mari Haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick 
    1 X 79,90  = 79,90