Mari haudekattila 3,0/ 2,1 L, teräs

Tuotenumero 52010330
Vanha tuotenumero TO154.20

Haudekattila on parhaimmillaan puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

64,90 

+
-

Toimitettavissa

(2 tuotearviota)

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Kuvaus

Haudekattilassa on kaksi osaa, haudeosa ja kattila. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa, joka on kattilassa kiehuvan veden päällä. Tämä on huoleton tapa valmistaa esim. maitopohjaisa puuroja ja kastikkeita. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Haudekattilassa ruokaa ei tarvitse valvoa ja sekoittaa yhtä huolellisesti kuin tavallisessa kattilassa. Teräskattilaa voi käyttää myös erikseen tavallisena kattilana ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kansi sopii sekä kattilaan että haudeosaan. Haudekattilassa on kolmikerrospohja, se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Reseptejä tuotteelle

2 arviota tuotteelle Mari haudekattila 3,0/ 2,1 L, teräs

 1. jupi.mutanen

  Kevyt ja kätevä. Sisäosaan ei jää ruokaa mihinkään uraan, mikä haudekattiloissa usein ongelmana. Haudeosaa voi käyttää myös erikseen.

 2. TT (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin tämän maitopohjaisten puurojen keittoon, koska vieroksun kaikkia Teflon- ja pinnoitekattiloita. Terästä, kevyt ja kätevä.

  Tähän 2,1 l sisäosaan mahtuu hyvin 1 litran maidon riisipuuro ja ehkä kenties jopa 1,5l. Mutta taas 2 litran ei kyllä mahdu, sitten pitää olla seuraava kattilakoko.

  Enne ostapäätöstä on hyvä muistaa, että tämän kanssa valmistus kestää kauemmin kuin perinteisellä kattilalla. Mutta toisaalta tämä kanssa ei tarvitse olla koko ajan hämmentämässä lieden ääressä.
  Jos vettä tarvitsee lisätä alaosaan kesken keitosten, niin se on hieman hankalaa ilman, että näpit palaa sisäosan reuniin tai alaosasta tuleviin höyryihin.

Lisää arvio

Kattila 3 L
Haudeosa 2,1 L
Suuaukon halkaisja 19,5 cm
pohjan halkaisija 16 cm

Rahtipaino: 1.31 kg

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 3 kpl
Heinola 4 kpl
Mikkeli 3 kpl

Saatat myös pitää...