Takaisin resepteihin
Yleiset

Teriyaki kastikkeella maustetut porsaan ribsit ja varhaiskaali-jogurttisalaattia

  • 2 kg maustamatonta porsaankylkeä luulla
  • 2 lvettä
  • 6 mustapippuria
  • 10 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 porkkana
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 sipulia
  • 1 dl Teriyaki-kastiketta

Leikkaa grillikylki sopiviksi reiluiksi paloiksi ja laita kattilaan (käytä Kesäkeittiö Kaasua ja Muurikkan Kesäkeittiö kattilaa).

Lisää mukaan vettä niin että lihat peittyvät.

Lisää mausteet ja pilkotut vihannekset.

Hauduta kylkipaloja miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia.

Anna kylkipalojen jäähtyä liemessään. Nosta ne sitten pois grillausta varten.

Grillaa kylkipaloja Muurikka Sähkögrillillä tai Muurikka Pannulla miedolla lämmöllä ja välillä teriayaki-kastikkeella reilusti penslaten. Tarjoile raikkaan varhaiskaali-jogurttisalaatin kanssa.

Varhaiskaali-jogurttisalaatti:

  • 500 g varhaiskaalia tai valkokaalia
  • 3 porkkanaa
  • 3 dl paksua luonnonjogurttia
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria

Raasta kuoritut porkkanat ja kaali. Sekoita luonnon-jogurtin kanssa. Mausta salaatti sitruunanmehulla, hunajalla sekä suolalla ja pippurilla

Avainsanat: