Muurikka Kevyt valurautapannu 24 cm

Tuotenumero 54510050

49,90 

+
-

Toimitettavissa

Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

Kevytvalurautaisessa paistinpannussa yhdistyvät tavallisen pinnoitetun pannun keveys sekä perinteisen valurautapannun loistavat paisto-ominaisuudet ja pitkä ikä. Mukana suojapussi jossa pannua on helppo kantaa ja säilyttää.

Rahtipaino: 1.475 kg

Näillä ohjeilla pidät valurautaiset tuotteesi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen eikä ruoste pääse yllättämään. Puhdista pannu heti käytön jälkeen, silloin se puhdistuu parhaiten. Pannua ei saa liottaa puhtaaksi eikä siinä saa säilyttää ruokaa. Älä jätä pannua märäksi. Märäksi jäänyt pannu ruostuu helposti. Ensimmäisillä käyttökerroilla voit käyttää rasvaa hieman reilummin.

Puhdistaminen: Puhdista pannu pesemällä se kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa, älä käytä pesuaineita. Pesuaineet irrottavat pannun pinnasta suojaavan rasvakerroksen, joka on tärkeä ruostumattomuuden sekä paisto-ominaisuuksien kannalta. Puhdistaminen tapahtuu aina käsin, ei koskaan astianpesukoneessa. Jämähtänyttä likaa voit puhdistaa hankaamalla pannun pintaa karkealla sienellä tai harjalla. Pyyhi pannu huolellisesti kuivaksi esim. talouspaperilla ja rasvaa kevyesti ruokaöljyllä säilytystä varten.

 1. Rasvapolton tekeminen: Rasvapoltto on uusittava aina, kun se on vahingoittunut tai pesty pois. Pannun pintaan muodostuva rasvapinta suojaa pannua ruosteelta sekä parantaa paisto-ominaisuuksia. Kuumenna pannua maltillisesti. Levitä Muurikka Silavaa tai rypsiöljyä ohuelti koko pannun pintaan. Rasvan tarkoitus on imeytyä pannun pintaan tasaisesti. Rasvaa ei saa olla liikaa kerralla, muuten se palaa epätasaiseksi massaksi pannun pintaan eikä imeydy. Anna rasvan vaikuttaa, jolloin pannu alkaa kevyesti savuta.
 2. Pannua rasvapoltettaessa pannun pinta alkaa selkeästi tummua. Rasvapoltto on valmis, kun rasva on ”kuivunut” pannun pinnalta ja savuaminen loppuu. Pannua kannattaa liikutella tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi.
 3. Rasvapolton jälkeen anna pannun jäähtyä kunnolla. Voit toistaa rasvapolton niin monta kertaa kuin haluat.

Saatat myös pitää...

 • Heavy Metal Hiiliteräspannu 24 cm

 • Muurikka hiiliteräs retkipannu taittuva varsi

 • Muurikka Retkigrilli

 • Muurikka Leiskupannu Suojapussissa

 • Muurikka Risukeitin

 • Heavy Metal Hiiliteräswok 28 cm

 • Muurikka Retkipaistinpannu 23 cm, varreton

 • Heavy Metal Hiiliteräspannu 26 cm

 • Muurikka pannu 38 cm suojapussissa

 • Muurikka Pannu 38 cm jaloilla suojapussissa

 • Heavy Metal Hiiliteräspannu 28 cm

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty