79,90 €
Kenno Steel paistinpannu on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä. Pannu sopii erinomaisesti ruskistamiseen ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen rungon ja kahvan ansiosta.
Toimitettavissa
Toimitusaika 2-5 päivää.
Kenno Steel on tyylikäs, laadukas ja kestävä paistinpannu. Siinä ei ole ollenkaan pois kuluvaa pinnoitetta, joten sen käyttöikä on merkittävästi pidempi kuin esimerkiksi pinnoitetuissa pannuissa. Kolmikerrospohjan ansiosta pannu kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Ergonomisesti muotoiltu kahva ei kuumene paistaessa liedellä ja kahvasta saa tukevan otteen.
Laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistipannu on kestävä ja helppo pitää puhtaana, pannu voidaan pestä astianpesukoneessa. Pannussa on kolmikerrospohja, jossa kahden teräskerroksen väliin on lisätty alumiinilevy parantamaan lämmönjakautumista sekä nopeuttamaan kuumenemista. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä uuniin.
Kenno Steel paistinpannussa on hunajakennomainen hi-low-rakenne, jonka ansiosta ruoka ei tartu niin helposti pannuun. Pannu sopii erinomaisesti ruskistamiseen voin ja öljyn kanssa, jolloin paistettavaan ruokaan saadaan herkullinen maku ja rapea paistopinta. Pannulla pihvi saa kauniin ruskean paistopinnan pannulla ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen rungon ansiosta. Teräs varaa hyvin lämpöä, joten pannun kanssa voidaan käyttää matalampia paistolämpötiloja.
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspannu ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa reilusti ja lisää pannulle reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista pannuun huomattavasti.
Pese aina uusi paistinpannu ennen käyttöönottoa. Paistinpannu puhdistuu parhaiten heti käytön jälkeen, pannun pintaan tarttunut ruoka on helppo puhdistaa keittämällä siinä vettä. Pese ja kuivaa pannu pesun jälkeen.
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Materiaali: Pannussa on kolmikerrospohja, jossa kahden teräskerroksen väliin on lisätty alumiinilevy parantamaan lämmönjakautumista sekä nopeuttamaan kuumenemista.
Suuaukon halkaisija: 28 cm
Pohjan halkaisija: 21 cm
Rahtipaino: 1.18 kg
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspannu ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa reilusti ja lisää pannulle reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista pannuun huomattavasti.
Pese aina uusi paistinpannu ennen käyttöönottoa. Paistinpannu puhdistuu parhaiten heti käytön jälkeen, pannun pintaan tarttunut ruoka on helppo puhdistaa keittämällä siinä vettä. Pese ja kuivaa pannu pesun jälkeen.
Sirpa Norri (varmistettu kirjoittaja) –
Itsenäisyyspäivän coq au vin onnistui loistavasti tuliterällä pannulla. Kiitos, että ohjeessa kannustettiin alentamaan lämpötilaa, ilman sitä kukot olisivat pannun neitsytkäytössä varmaan kärventyneet. Nyt kukot ruskistuivat kauniisti kutos-lämpötilassa. Herkkusienet ja sipulit hautuivat kolmosella. Iso pannu on hennonkin naisen kevyt käsitellä ja helppo pestä käsinkin.
Filipp Lepalaan (varmistettu kirjoittaja) –
Selvästi laadukas, kevyt pannu jossa iso, lämpöä hyvin eristävä kahva. Ei yhtään muoviosaa joten tää kestää todennäköisesti sukupolvelta toiselle. Kaarevat reunat auttavat ruuan sekoittamista. Kenno-rakenteen toimivuutta en osaa arvioida koska tää on mun eka teräspannu.
Yksi teräspannun eduista on se että saa käyttä metallityökaluja ruuan sekoittamiseen, mutta tästä lähtee valitettavasti aika hirveä meteli pohjan kuvioinnin takia joten mun suositus olis ehkä ottaa sileäpohjainen.
Jani Louhivuori (varmistettu kirjoittaja) –
Pannu kuumenee todellakin paljon nopeammin kuin pinnoitettu pannu. Pannu on myös kevyt käsitellä, joka on plussaa. Ruoka tarttuu herkemmin tähän pannuun kuin pinnoitettuun, joten se lisää hieman sekoittamisen tarvetta myös alhaisissa lämpötiloissa. Ei sovellu välttämättä kaikkeen paistamiseen. En ole kokeillut, mutta epäilen tämän toimivuutta esim. lettupannuna korkeamman tarttuvuuden vuoksi. Sen sijaan pekonia ja jauhelihaa voi paistaa varsin hyvin vähäisellä lisätyllä rasvalla tai jopa ilman, kunhan pitää huolen ettei pannu ole liian kuuma. Se, että pannun voi pestä astianpesukoneessa on myös suuri plussa.