Ale!

Kenno Steel paistinpannu 28 cm

Tuotenumero 52190010
Vanha tuotenumero TO183.28S

Kenno Steel paistinpannu on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä. Pannu sopii erinomaisesti ruskistamiseen ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen rungon ja kahvan ansiosta. Se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin. Pannu on helppo pitää puhtaana ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tarjous voimassa: 24.12.2020

69,90  55,90 

+
-

Toimitettavissa

(3 tuotearviota)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Kuvaus

Kenno Steel teräspaistinpannu

  • Täysin huoltovapaa teräspannu
  • Hunajakennomainen hi-low-rakenne, jonka ansiosta ruoka ei tartu niin helposti pannuun
  • Ei poiskuluvaa pinnoitetta
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa
  • Kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin
  • Suuaukon halkaisija 28 cm
  • Pohjan halkaisija 21 cm

Kenno Steel on tyylikäs, laadukas ja kestävä paistinpannu. Siinä ei ole ollenkaan pois kuluvaa pinnoitetta, joten sen käyttöikä on merkittävästi pidempi kuin esimerkiksi pinnoitetuissa pannuissa. Kolmikerrospohjan ansiosta pannu kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Ergonomisesti muotoiltu kahva ei kuumene paistaessa liedellä ja kahvasta saa tukevan otteen.

Kenno Steel paistinpannussa on hunajakennomainen hi-low-rakenne, jonka ansiosta ruoka ei tartu niin helposti pannuun. Pannu sopii erinomaisesti ruskistamiseen voin ja öljyn kanssa, jolloin paistettavaan ruokaan saadaan herkullinen maku ja rapea paistopinta. Pannulla pihvi saa kauniin ruskean paistopinnan pannulla ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen rungon ansiosta. Teräs varaa hyvin lämpöä, joten pannun kanssa voidaan käyttää matalampia paistolämpötiloja.

Laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistipannu on kestävä ja helppo pitää puhtaana, pannu voidaan pestä astianpesukoneessa. Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä uuniin.

Käyttöohje

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspannu ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa reilusti ja lisää pannulle reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista pannuun huomattavasti.

Käyttöönotto ja puhdistaminen 

Pese aina uusi paistinpannu ennen käyttöönottoa. Paistinpannu puhdistuu parhaiten heti käytön jälkeen, pannun pintaan tarttunut ruoka on helppo puhdistaa keittämällä siinä vettä. Pese ja kuivaa pannu pesun jälkeen.

3 arviota tuotteelle Kenno Steel paistinpannu 28 cm

  1. Sirpa Norri (varmistettu kirjoittaja)

    Itsenäisyyspäivän coq au vin onnistui loistavasti tuliterällä pannulla. Kiitos, että ohjeessa kannustettiin alentamaan lämpötilaa, ilman sitä kukot olisivat pannun neitsytkäytössä varmaan kärventyneet. Nyt kukot ruskistuivat kauniisti kutos-lämpötilassa. Herkkusienet ja sipulit hautuivat kolmosella. Iso pannu on hennonkin naisen kevyt käsitellä ja helppo pestä käsinkin.

  2. Filipp Lepalaan (varmistettu kirjoittaja)

    Selvästi laadukas, kevyt pannu jossa iso, lämpöä hyvin eristävä kahva. Ei yhtään muoviosaa joten tää kestää todennäköisesti sukupolvelta toiselle. Kaarevat reunat auttavat ruuan sekoittamista. Kenno-rakenteen toimivuutta en osaa arvioida koska tää on mun eka teräspannu.

    Yksi teräspannun eduista on se että saa käyttä metallityökaluja ruuan sekoittamiseen, mutta tästä lähtee valitettavasti aika hirveä meteli pohjan kuvioinnin takia joten mun suositus olis ehkä ottaa sileäpohjainen.

  3. Jani Louhivuori (varmistettu kirjoittaja)

    Pannu kuumenee todellakin paljon nopeammin kuin pinnoitettu pannu. Pannu on myös kevyt käsitellä, joka on plussaa. Ruoka tarttuu herkemmin tähän pannuun kuin pinnoitettuun, joten se lisää hieman sekoittamisen tarvetta myös alhaisissa lämpötiloissa. Ei sovellu välttämättä kaikkeen paistamiseen. En ole kokeillut, mutta epäilen tämän toimivuutta esim. lettupannuna korkeamman tarttuvuuden vuoksi. Sen sijaan pekonia ja jauhelihaa voi paistaa varsin hyvin vähäisellä lisätyllä rasvalla tai jopa ilman, kunhan pitää huolen ettei pannu ole liian kuuma. Se, että pannun voi pestä astianpesukoneessa on myös suuri plussa.

Lisää arvio

Materiaali: ruostumaton teräs
Suuaukon halkaisija: 28 cm
Pohjan halkaisija: 21 cm

Rahtipaino: 1.18 kg

Käyttöohje

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspannu ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa reilusti ja lisää pannulle reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista pannuun huomattavasti.

Käyttöönotto ja puhdistaminen 

Pese aina uusi paistinpannu ennen käyttöönottoa. Paistinpannu puhdistuu parhaiten heti käytön jälkeen, pannun pintaan tarttunut ruoka on helppo puhdistaa keittämällä siinä vettä. Pese ja kuivaa pannu pesun jälkeen.

Myymäläsaatavuus on suuntaa antava, kannattaa tarkistaa saldo ko. myymälästä.

Myymälä Saatavuus
Helsinki KAARI 3 kpl
Vantaa Jumbo 6 kpl
Heinola 16 kpl
Mikkeli 6 kpl

Saatat myös pitää...