Kenno PRO paistokattila 30 cm

Tuotenumero 52250070

59,90 

Kenno paistokattilassa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen astioiden tarttumattomuus ja helppohoitoisuus.

+
-

Toimitettavissa

(3 tuotearviota)
Katso arvioitu rahtimaksu

* Hinnat ovat arvioita tästä tuotteesta. Lopullinen rahtimaksu riippuu ostoskoriin lisätyistä muista tuotteista ja niiden määristä.

Toimitusaika 7-14 päivää.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (emme toimita Ahvenanmaalle).

Kuvaus

 • Erinomainen ruskistamiseen ja myös herkempien raaka-aineiden valmistukseen
 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle ja uuniin, max. 220 astetta
 • Kohokuvioitu, non-stick pinta takaa erinomaiset tarttumattomuusominaisuudet
 • PFOA-vapaa, laadukas QuanTanium-pinnoite
 • Helppohoitoinen
 • Mukana lasikansi
 • Suuaukon halkaisija 30 cm, pohjan halkaisija 20 cm
 • Tilavuus 4,0 litraa

Kenno kattilassa yhdistyvät valuraudan loistavat paisto- ja haudutusominaisuudet sekä pinnoitettujen astioiden tarttumattomuus ja keveys. Kenno kattila on täysin huoltovapaa, joten sitä ei tarvitse rasvapolttaa kuten tavallisia valurauta-astioita.

Kattilan valurautapinnassa oleva emalointi estää ruostumista tehokkaasti ja emalipinnassa olevan nonstick-pinnoitteen ansiosta ruoanlaittoon voidaan käyttää vähemmän rasvaa, ruoka ei tartu ja paistokattila on erittäin helppo pitää puhtaana.

Tarttumaton Hi-low-rakenne

Hunajakennomainen hi-low-rakenne mahdollistaa erinomaisen tarttumattomuuden myös paistaessa korkean valkuaisainepitoisuuden sisältäviä raaka-aineita, kuten kalaa ja kananmunia. Ruskistettavat raaka-aineet saavat kauniin paistopinnan ja hauduttaminen uunissa onnistuu teräksisen kahvan ansiosta.

Jopa 50% kevyempi kuin perinteiset valurauta-astiat

Vaikka kattila on valmistettu valuraudasta, se on kevyt käsitellä – se on jopa 50 % kevyempi verrattuna perinteisiin valurauta-astioihin. Kestävän nonstick-pinnoitteen ansiosta ruoanlaittoon voidaan käyttää vähemmän rasvaa, ruoka ei tartu ja kattila on helppo pitää puhtaana.

Käsinpesu, ei saa pestä astianpesukoneessa. Kattilaa ei kannata ylikuumentaa, sillä se lyhentää pinnoitteen käyttöikää. Varsinkin induktioliedellä astia kuumenee nopeasti. Valurautaisen kattilan paksu pohja varaa hyvin lämpöä, joten sen kanssa voidaan käyttää miedompia paistolämpötiloja.

3 arviota tuotteelle Kenno PRO paistokattila 30 cm

 1. Ruusa Pasanen

  Paras kasari mikä minulla on koskaan ollut. Sain joululahjaksi tämän ja sen jälkeen ostin saman sarjan paistinpannunkin! Ruskistaa ruuan kauniisti ja paistaa tasaisesti. Kätevä kun voi laittaa myös uuniin samassa astiassa. Pinnoite on pysynyt täysin ehjänä vaikka pannu on käytössä paljon!

 2. Risto Koho (varmistettu kirjoittaja)

  Hienosti toimii hiukan suurempana paistinpannuna. Paistaa hyvät pinnat eikä tartu. Myös reilumman kokoiset kastikkeet ja pataruuat onnistuu. Iso koko tuo myös ainoan miinuksen, hetken piti etsiä oikeaa säilytyspaikkaa

 3. Kimmo Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava ostos kertakaikkiaan, päivittäin tulee käytettyä ja tuli ostettua pari ylimääräistä pukin konttiin.

Lisää arvio

Suuaukon halkaisija: 30 cm
Pohjan halkaisija: 20 cm

Rahtipaino: 2.76 kg

Saatat myös pitää...

 • Valu paistokattila 28 cm, 4,0 L

 • Kenno PRO kattila 3,5 l

 • Kenno PRO paistinpannu 28 cm

 • Kivi paistokattila lasikannella 28 cm

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty