muurikka premium kesäkeittiö

kustomoitava ulkokeittiösi

Rakenna unelmiesi kesäkeittiö Muurikka Premium Kesäkeittiö -konseptin avulla. Kokonaisuuksien avulla luot monipuolisen ulkokeittiön niin pieneen kuin suurempaankin tilaan. Moduuleissa on vahva rakenne ja tyylikäs viimeistely, joka sopii vaativampaankin makuun.

Yhdistele moduuleja tarpeen mukaan

rakenna juuri sinulle sopiva kokonaisuus

Kahta erikokoista moduulia (leveys 1000 mm ja 500 mm) yhdistelemällä voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi ja tilaan sopivan kokonaisuuden, jossa ruoanlaitto onnistuu eri lämmönlähteiden avulla.

grillaa, paista, savusta

Lisää lämmönlähteet

Valitse ulkokeittiöön haluamasi lämmönlähde. Moduulien määrästä riippuen lämmönlähteitä voi olla useita. Lisäksi kaikki Muurikka Pannut sekä lisätarvikkeet ovat yhdistettävissä kokonaisuuteen.

ruoanlaittovälineet omilla paikoillaan

Runsaasti säilytystilaa

Kesäkeittiöpöytä ja -kaappi tuovat säilytystilaa pihalle tai terassille ja tarvikkeet ovat valmiina omilla paikoillaan odottamassa seuraavaa kokkailuhetkeä. Kesäkeittiökaapin sisälle  mahtuu kätevästi esimerkiksi kaasupullo, roskakori, Muurikka pannuja tai Muurikka Sähkösavustin. Käytön aikana pullo tulee ottaa ulos turvallisuussyistä.

Kaikki Muurikka pannut ja muut lisätarvikkeet ovat yhdistettävissä tähän kokonaisuuteen. Lisäksi Kesäkeittiö Pöytä ja Kaappi tuovat säilytystilaa pihalle tai terassille ja tarvikkeet ovat valmiina omilla paikoillaan odottamassa seuraavaa kokkailuhetkeä. Helppoa, siistiä ja mukavaa!

Tyylikkäitä yksityiskohtia

Käytettävyyden lisäksi moduulien ulkoasu on moderni pieniä yksityiskohtia myöten. Ekologisesta, lämpökäsitellystä männystä valmistetut ovet ja työtaso ovat kotimaista laatua.

 

Täydennä lisävarusteilla

Voit täydentää moduuleja lisätarvikkeiden avulla. Pyörien avulla teet kesäkeittiöstä helposti liikuteltavan. Lisätilaa saadaan helposti teräksisellä sivutasolla.

Valitse metalli- tai rimaovET

Valitse moduuleihin yksinkertaisen kauniit mustat metalliovet tai tyylikkäät lämpökäsitellystä männystä valmistetut rimaovet. Premium Kesäkeittiöpöytä on saatavana myös ilman ovia.

Premium Kesäkeittiöpöydät

Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä on osa Muurikka ulkokeittiökonseptia. Kaksiovinen pöytä on saatavana tyylikkäillä puisilla rimaovilla tai metalliovilla, sekä ilman ovia. Pöydän sisältä löytyy runsaasti säilytystilaa, se kätkee sisälleen Muurikka pannut, kaasupullon sekä muut ruoanlaitoon tarvittavat tarvikkeet.

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, perusmalli

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, metalliovilla

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöytä, rimaovilla

Premium Kesäkeittiökaapit

Muurikka Premium Kesäkeittiökaappi on osa Muurikka ulkokeittiökonseptia. Yksiovinen kaappi on saatavana joko tyylikkäällä puisella rimaovella tai metalliovella. Kaapin sisältä löytyy vetolaatikko, jossa säilyy näppärästi ruoanlaittoon tarvittavat paistolastat, pihdit sekä muut tarvikkeet.

 • Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi metalliovella

 • Muurikka Premium Kesäkeittiö kaappi rimaovella

Premium lisätarvikkeet

Premium lisätarvikkeiden avulla voit muokata ulkokeittiösi tarpeitasi vastaavaksi. Lisätilaa ruoanlaittoon tuo sivutaso joka kiinnitetään moduulin päätyyn. Jos ulkokeittiölle ei ole pysyvää paikkaa, erikseen saatavien pyörien avulla teet siitä helposti siirreltävän. Pyörissä olevan lukkomekanismin avulla saat moduulit pysymään hyvin paikoillaan. Myös rimaovea sekä mustaa metalliovea myydään erikseen.

 • Muurikka Premium Kesäkeittiön metalli ovi

 • Muurikka Premium Kesäkeittiön rimaovi

 • Muurikka Premium Kesäkeittiöpöydän sivutaso

 • Pitkävedin Premium Kesäkeittiöön

 • Lämpösuojalevy Premium kesäkeittiöön

 • Pyörät Premium kesäkeittiöön, 4 kpl

Yhteensopivat lämmönlähteet

Moduulien päälle voidaan kiinnittää lämmönlähteeksi kaasupoltin D-350, D-400 tai sähkögrilli, yhdistettyjen moduulien määrästä riippuen vaikka molemmat. Myös Muurikka Sähkösavustimen paikka löytyy ulkokeittiöstä.

 • Muurikka Kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla

 • Muurikka Kaasupoltin D-400 lyhyillä jaloilla

 • Muurikka PRO Steel D-400 lyhyillä jaloilla

 • Muurikka Sähkögrilli pöytämalli 2200 W

0
  0
  Shopping cart
  Your cart is empty