Kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007. Yli 90-vuotisen historian omaava Suomen vanhin kattila- ja taloustarviketehdas Opa ja suomalaisen ulkoruoanlaiton suunnannäyttäjä Muurikka muodostavat yhdessä vahvan pohjan suomalaisen ruoanlaiton kehittämiseen.

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot kumpuavat tuotemerkkiemme perinteikkäästä historiasta. Arvojamme ovat positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima.

Opa Muurikka Oy sulautui kesäkuussa 2020 osaksi Pisla Oy:tä. Molemmat yritykset ovat Pisla Group -konsernin tytäryhtiöitä. Pisla Oy on osa Pisla-konsernia. Opa Muurikan konttori toimii Mikkelin tehtaan yhteydessä, Pisla Oy pääkonttori sijaitsee Viitasaarella. Pisla Oy on viitasaarelainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo sisustus- ja rakennusalan tuotteita.

Pisla Oy, Teollisuustie 6-8, 44500 Viitasaari
– hallinto, myynti, tuotanto, logistiikkakeskus
– yhteystiedot

Pisla Oy | Opa&Muurikka, Yrittäjänkatu 21, 50130 Mikkeli
– myynti, tuotanto
– yhteystiedot

Pisla Oy, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
– hallinto, myynti
– yhteystiedot

Pisla Oy, Sinimäentie 10 B, 02630 Espoo
– myyntijohto, myynti
yhteystiedot

 

Verkkokaupan noutopisteet

Pisla, Teollisuustie 8, 44500 Viitasaari, p. 010 843 2111
– verkkokaupan noutopiste

 

0
    0
    Shopping cart
    Your cart is empty