Opa Muurikka Oy

Kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007.
Yli 90-vuotisen historian omaava Suomen vanhin kattila- ja taloustarviketehdas Opa ja suomalaisen ulkoruoanlaiton suunnannäyttäjä Muurikka muodostavat yhdessä vahvan pohjan suomalaisen ruoanlaiton kehittämiseen.

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opa Muurikka Oy on näiden kolmen brändin taustalla toimiva yhtiö. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot kumpuavat tuotemerkkiemme perinteikkäästä historiasta. Arvojamme ovat positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima.

Opa Muurikka Oy on osa Pisla-konsernia. Pääkonttori toimii Mikkelin tehtaan yhteydessä. Omat myymälät yhtiöllä on Mikkelissä, Helsingissä ja Heinolassa.

Opa Muurikka Oy

Teollisuuskatu 8
50130 Mikkeli