Opa Muurikka

Kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007. Yli 90-vuotisen historian omaava Suomen vanhin kattila- ja taloustarviketehdas Opa ja suomalaisen ulkoruoanlaiton suunnannäyttäjä Muurikka muodostavat yhdessä vahvan pohjan suomalaisen ruoanlaiton kehittämiseen.

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot kumpuavat tuotemerkkiemme perinteikkäästä historiasta. Arvojamme ovat positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima.

OPA&MUURIKKA myymälöitä on Mikkelissä, Helsingissä, Vantaalla ja Heinolassa. Myymälät sekä Pislan toimipiste toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Opa Muurikka Oy sulautui kesäkuussa 2020 osaksi Pisla Oy:tä. Molemmat yritykset ovat Pisla Group -konsernin tytäryhtiöitä. Pisla Oy on osa Pisla-konsernia. Opa Muurikan konttori toimii Mikkelin tehtaan yhteydessä, Pisla Oy pääkonttori sijaitsee Viitasaarella. Pisla Oy on viitasaarelainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo sisustus- ja rakennusalan tuotteita. Opa Muurikka Oy liitettiin osaksi Pisla Group -konsernia vuonna 2015 solmitulla yrityskaupalla. Konserniin kuuluvat lisäksi tytäryhtiöt Demerx Ab Ruotsissa ja Pisla O.O.O. Venäjällä.

Opa Muurikka

Yrittäjänkatu 21
50130 Mikkeli