Takaisin resepteihin
Uncategorized @fi

MUURIKKA TERIYAKI-HÄRKÄÄ JA SEESAMILLA MAUSTETTUJA VIHANNESNUUDELEITA

Teriyaki-härkäwokki ja seesamilla maustetut vihannesnuudelit syntyy helposti sekä Muurikka Wokki- että Paellapannussa!

400 g mureaa naudanpaistia suikaleita
1 viipaloitu sipuli
2 viipaloitua porkkanaa
rasia siitakesieniä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
1tl inkivääritahnaa
0,5 tl kuivattua chilijauhetta
1,5 dl teriyaki-kastiketta
1 dl vettä
puolikas kiinankaali
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
tilkka rypsiöljyä

Paista kuumalla Muurikka-wokilla häränsuikaleet ja lisää mukaan teriyaki-kastike ja vesi. Paista samalla pannulla sipuli, valkosipuli ja siitakesienet kullanruskeiksi.

Lisää valkosipuli, inkivääri sekä chilijauhe. Lisää myös suikaloitu kiinankaali. Pyöräytä kerran ja lisää seesaminsiemenet. Tarjoile heti keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Avainsanat: